PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Erkenci ve orta erkenci arpa tohumu..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1032102" data-attributes="member: 54456"><p>Bu sene 6 sıralı arpa ektim orta erkenci tohum.Bugün tarlaları gezdim ve sapların durumları çok iyi.Bayrak yaprağın altındaki Sapı soydum ve içinde başak oluşmuş.Başakların uzunluğu ve görebildiğim kadar tane sayısı çok iyi.Ama asıl sormak istedğim bu sene çok sıcaklar oluyor normalde bizm ilimize göre bu 6 sıralı tohumun mayıs 10-15 gibi başak çıkarma işlemini tamamlaması gerekirdi.Şuan sapta başak oluşmuş uzunluğu tane sayısı belli ve bunun saptan çıkması kaç günü bulur arkadaşlar.Sıcakların başak çıkarmada erkene alma gibi bir etkisi varmı.Geçen sene özellikle nisan ayları mevsim normallerinde geçti 2 sıralı ekmiştim erkenci tohum mayıs 1 de tam olarak başak çıkarmıştı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1032102, member: 54456"] Bu sene 6 sıralı arpa ektim orta erkenci tohum.Bugün tarlaları gezdim ve sapların durumları çok iyi.Bayrak yaprağın altındaki Sapı soydum ve içinde başak oluşmuş.Başakların uzunluğu ve görebildiğim kadar tane sayısı çok iyi.Ama asıl sormak istedğim bu sene çok sıcaklar oluyor normalde bizm ilimize göre bu 6 sıralı tohumun mayıs 10-15 gibi başak çıkarma işlemini tamamlaması gerekirdi.Şuan sapta başak oluşmuş uzunluğu tane sayısı belli ve bunun saptan çıkması kaç günü bulur arkadaşlar.Sıcakların başak çıkarmada erkene alma gibi bir etkisi varmı.Geçen sene özellikle nisan ayları mevsim normallerinde geçti 2 sıralı ekmiştim erkenci tohum mayıs 1 de tam olarak başak çıkarmıştı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Erkenci ve orta erkenci arpa tohumu..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt