PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erkun 80.4 bi fikir alayım abilerim kardeşlerim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mst uyk" data-source="post: 1243369" data-attributes="member: 76177"><p>Öncelikle selamın aleyküm uzun zamandır yoğun iş koşturmasından giremiyorum foruma gelelim konuya </p><p>Şimdi bildiğiniz üzere elimde 96 model Fiat 8066 DT var çokta memnunum yakıt çekiş çok güzel arıza desen şeytan kulağına yok desem yeri bi eksiği kabin malum balya Makinesi çalıştırıyorum toz mahvediyor insanı şimdi 8066 ya kabin taktırayım diye düşündüm döşeme falan toz almayacak şekilde 5-6 bin e bu seferde içerisi hamam gibi olacak klima desen ıvırı zıvırı 10 bin </p><p>Erkunt hiç aklımda yoktu fanatik bi Fiat çıyım erkunt 80.4 Amcamoğlunda var son zamanlarda kullandım güzel makina erkunt satan bayideki abi köye geldikçe babama abi verelim sanada bi 80.4 erkunt kabinli rahat et diyormuş geçen akşam köyde kahvede banada bi teklif etti ben boşver abi dedim tabi ben boşver deyince fiyat falan vermedi üstelemedi yani sonra köyden bi abiyle haber yollamış 8066 ya 70 bine tutuyorum 2018 erkunt 80.4e kabin klima 12+12 vereyim demiş SİZ OLSANIZ?[emoji846]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mst uyk, post: 1243369, member: 76177"] Öncelikle selamın aleyküm uzun zamandır yoğun iş koşturmasından giremiyorum foruma gelelim konuya Şimdi bildiğiniz üzere elimde 96 model Fiat 8066 DT var çokta memnunum yakıt çekiş çok güzel arıza desen şeytan kulağına yok desem yeri bi eksiği kabin malum balya Makinesi çalıştırıyorum toz mahvediyor insanı şimdi 8066 ya kabin taktırayım diye düşündüm döşeme falan toz almayacak şekilde 5-6 bin e bu seferde içerisi hamam gibi olacak klima desen ıvırı zıvırı 10 bin Erkunt hiç aklımda yoktu fanatik bi Fiat çıyım erkunt 80.4 Amcamoğlunda var son zamanlarda kullandım güzel makina erkunt satan bayideki abi köye geldikçe babama abi verelim sanada bi 80.4 erkunt kabinli rahat et diyormuş geçen akşam köyde kahvede banada bi teklif etti ben boşver abi dedim tabi ben boşver deyince fiyat falan vermedi üstelemedi yani sonra köyden bi abiyle haber yollamış 8066 ya 70 bine tutuyorum 2018 erkunt 80.4e kabin klima 12+12 vereyim demiş SİZ OLSANIZ?[emoji846] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erkun 80.4 bi fikir alayım abilerim kardeşlerim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt