PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt 90 yakıt testi 1.2 lt dekar ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 594499" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: erkunt 90 yakıt testi 1.2 lt dekar ..</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ben kendi kendime celallenmedim yorumu ters okumuşun galiba </p><p></p><p>onların ölçüm yaptığı toprak yapısı filan farklılık gösterebilir ondan çok yakar yakmaz diyede ısrar ettikleri yok zaten ankara topraklarında ölçümleri onu gösteriyor zaten 90 hp lik traktörde yakacakki iş çıkarta yoksa boğulup boğulup gider sonunu düşünen kahraman olamaz zaten kıt ada bu dünyaya kıt gelir kıt yaşar kıtta gider zaten benim büyük traktörüm olsunda çok yaksın umrumdamı yaktığı fendt 939 um olsunda dekara 5 litre yaksın fark edermi benim için etmez geriside beni ilgilendirmez nh nin bayisine gideni yoldamı çevirdik şimdi gitsin kim ne alırsa alsın kimseyide ilgilendirmez adamlar zahemt etmiş ölçmüşler nh o zahemtide göstermiyor yıllarca millete gagalayıp duruyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 594499, member: 28829"] [b]Ynt: erkunt 90 yakıt testi 1.2 lt dekar ..[/b] ben kendi kendime celallenmedim yorumu ters okumuşun galiba onların ölçüm yaptığı toprak yapısı filan farklılık gösterebilir ondan çok yakar yakmaz diyede ısrar ettikleri yok zaten ankara topraklarında ölçümleri onu gösteriyor zaten 90 hp lik traktörde yakacakki iş çıkarta yoksa boğulup boğulup gider sonunu düşünen kahraman olamaz zaten kıt ada bu dünyaya kıt gelir kıt yaşar kıtta gider zaten benim büyük traktörüm olsunda çok yaksın umrumdamı yaktığı fendt 939 um olsunda dekara 5 litre yaksın fark edermi benim için etmez geriside beni ilgilendirmez nh nin bayisine gideni yoldamı çevirdik şimdi gitsin kim ne alırsa alsın kimseyide ilgilendirmez adamlar zahemt etmiş ölçmüşler nh o zahemtide göstermiyor yıllarca millete gagalayıp duruyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt 90 yakıt testi 1.2 lt dekar ..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt