PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt bereket çift çeker new holland td65 s çift çeker çekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 433204" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: erkunt bereket çift çeker new holland td65 s çift çeker çekişmesi</strong></p><p></p><p>ben sana adamlığımı öretcem dedim ? ama şimdi diorm benm hakkımda adam gibi konuş konuşmassan gel sivil hayatta nasıl öretliyormuş her türlü gösteririm merak etme bzde çok gördk öle klavye artisliği yapma diipde gerçekte karşı karşıya denk geldiğinde g.tü 3buçuk atan ... ben cazgın0020 nickli kişiyle sen ne araya girion demek bazı şeyler çok koydu sana.! </p><p>mühendis deilm herhangibir traktör fabrkasındada çalışmıyorm bu zamana kadar gördüklerimi bildiklerimi söylüyorm kendini bişemi sanıyorsun sen ?? </p><p>evet biliyorm steyr mf de zf vardı onlarda hiç bi şkayet duymadım bu zamana kadar mf nin bazı modelleri hariç genelini sevmem o da patinaj yapmasıdır bu zmana kadar ne mf den nede steyirin şanzımanıyla ilgili bir şey oldunu duymadım ama erkunttan duydum ben erkuntta zaten kötü demiyorm ve kesnlikle fanatk birisi deilm erkuntu bu kadar öve övve bitirememesine karşıyım hepsi bi çuval civata.. NH çokmu iyi dedim ?? ben NH nin çekişinden konforundan yakıtından memnunun ne fazlası var ne eksiği 65 hpyse 65 hplik çekiyor 80 hpyse 80 hp bu kadar net </p><p>fakat erkunt karışık kimisi öve öve bitiremiyor kmiside kmsenin başına vermesn dio 2 sinin sayısıda çok ? bikere 0.75 litre yakarmı bi traktör yaksa yaksa en az 1.25 yakar tabi ben görmedimde herneyse ben 1.buçuktan aşa yakanı görmedim ortalama 2.25den çok yakanda duymadım .. sana şunu diyim insan gibi laflarına doru duzgn konuşarak tartışacaksan tartışalım tartışmam dersen gel özele ben orda tartışıyım !!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 433204, member: 19379"] [b]Ynt: erkunt bereket çift çeker new holland td65 s çift çeker çekişmesi[/b] ben sana adamlığımı öretcem dedim ? ama şimdi diorm benm hakkımda adam gibi konuş konuşmassan gel sivil hayatta nasıl öretliyormuş her türlü gösteririm merak etme bzde çok gördk öle klavye artisliği yapma diipde gerçekte karşı karşıya denk geldiğinde g.tü 3buçuk atan ... ben cazgın0020 nickli kişiyle sen ne araya girion demek bazı şeyler çok koydu sana.! mühendis deilm herhangibir traktör fabrkasındada çalışmıyorm bu zamana kadar gördüklerimi bildiklerimi söylüyorm kendini bişemi sanıyorsun sen ?? evet biliyorm steyr mf de zf vardı onlarda hiç bi şkayet duymadım bu zamana kadar mf nin bazı modelleri hariç genelini sevmem o da patinaj yapmasıdır bu zmana kadar ne mf den nede steyirin şanzımanıyla ilgili bir şey oldunu duymadım ama erkunttan duydum ben erkuntta zaten kötü demiyorm ve kesnlikle fanatk birisi deilm erkuntu bu kadar öve övve bitirememesine karşıyım hepsi bi çuval civata.. NH çokmu iyi dedim ?? ben NH nin çekişinden konforundan yakıtından memnunun ne fazlası var ne eksiği 65 hpyse 65 hplik çekiyor 80 hpyse 80 hp bu kadar net fakat erkunt karışık kimisi öve öve bitiremiyor kmiside kmsenin başına vermesn dio 2 sinin sayısıda çok ? bikere 0.75 litre yakarmı bi traktör yaksa yaksa en az 1.25 yakar tabi ben görmedimde herneyse ben 1.buçuktan aşa yakanı görmedim ortalama 2.25den çok yakanda duymadım .. sana şunu diyim insan gibi laflarına doru duzgn konuşarak tartışacaksan tartışalım tartışmam dersen gel özele ben orda tartışıyım !! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt bereket çift çeker new holland td65 s çift çeker çekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt