Ynt: erkunt çalışma saati kandırmacası
işte abiler bu sorun bayabi karışık gibi!!! yani saat bazında iş olunca anlatması bayaa bi zor oluyo yetkili müdür ile yaptığım görüşmede anlatmak için bayaa bi ter döktüm belki işine öyle geldi ve şöyle bir yorum yaptım; benim bulunduğum yer ile traktör servisi arası 30 dakika traktör ile normal şartlarda 45 dk veya 50 dak.. süre yapıyor yola çıkarken saati kontrol ettim 143 dü yolun gerektirdiği gibi zaten yollarda asfalt servise geldim benim meşhur saat 146 oldu bunu anlattım ..::

)) müdürüm durum bu diyorum siz haklısınzda diyor eeee diyorum sonuç ... sonuç olarak yapacak bişi yok diyor biz traktörlerimizin hepsinde çalışma saati yerine devir saati koyduk diyor peki neden diyom ses yok ...vede ekliyor daha yüksek devirdedaha da hızlı atar bu saat diyor ha diyorum yani ondan siz erkunt traktör rölantidede tarla sürüyor diyorsunuz ::

)) yani ben her traktöre binişimde sizin servise bakım saati geldi diyerek servisin yolunu tutacağım diyorum servis benimle iş ortağı olmuş ben servise mi çalışacağım diyorum yinede ses yok bu konularda nasıl sesimizi duyururuz arkadaşlar abiler yardımınızı bekliyorum