PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt denemede 'erkuntun pulluk güçünü görün..'
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 238832" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: erkunt denemede 'erkuntun pulluk güçünü görün..'</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>rölantidemi ?? burda agır takviye 3 le sanırım sürüm yapıyor.. fiatlar istop ederler 640tan biliyorum.. rölantide çekmez.</p><p></p><p>bunlarda vites ecenegi çok pulukta ayrıca .. sıralanışıda şöyle:</p><p></p><p> yani tarla 3 agır (L)</p><p>tarla 3 hızlı == fatların 4 takviyesiyle aynı hızda yaklaşık olarak denemedim ama tahmin sadece</p><p>yol 1 agır</p><p>yol 1hızlı == fiatların seri 1 inci vitesiyle yaklaşık aynı hızda..</p><p>tarla 4 yavas </p><p>yol2 agır</p><p>tarla 4hızlı</p><p>yol2 hızlı</p><p></p><p>(ayrıca valtra a75 tede aynı vites hızları yaklaşı olarak oranlarıda böyle..)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 238832, member: 2401"] [b]Ynt: erkunt denemede 'erkuntun pulluk güçünü görün..'[/b] rölantidemi ?? burda agır takviye 3 le sanırım sürüm yapıyor.. fiatlar istop ederler 640tan biliyorum.. rölantide çekmez. bunlarda vites ecenegi çok pulukta ayrıca .. sıralanışıda şöyle: yani tarla 3 agır (L) tarla 3 hızlı == fatların 4 takviyesiyle aynı hızda yaklaşık olarak denemedim ama tahmin sadece yol 1 agır yol 1hızlı == fiatların seri 1 inci vitesiyle yaklaşık aynı hızda.. tarla 4 yavas yol2 agır tarla 4hızlı yol2 hızlı (ayrıca valtra a75 tede aynı vites hızları yaklaşı olarak oranlarıda böyle..) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt denemede 'erkuntun pulluk güçünü görün..'
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt