PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erkunt e+ serisimi lüks serisimi daha sağlam olur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci01" data-source="post: 1317744" data-attributes="member: 78824"><p>Evet 110crd 2 defa değişti dişliler benim aldığım traktör deneme traktör uymuş dişlilerin altında kapalı olarak bir rulman var o rulman daginikmis aldığımızda o problemi bulana kadar debriyaj değişti dişliler değişti senkromec değişti vs tabii usta da çok önemli şimdi frenlerde problem var pompalar değişti düzelmedi altta bir pompa daha varmış bakalım şimdi o değişecek marş dinamosu bozuldu kompresör değişti dpf değişti hidrolik direksiyonun orbitrol değişti altta on çeker şaftı düştü mil değişti altta kutudan servis sıkmadan bırakmış klima suyu tahliye edemiyor içerde yağmur yağıyor geçen hafta akü aldım arka yağ motor yağı filtre onları saymıyorum zaten traktör 850 saatte 4 defa arka yağ değişimi oldu filtre lerle beraber daha birçok şey aklıma gelmeyen</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci01, post: 1317744, member: 78824"] Evet 110crd 2 defa değişti dişliler benim aldığım traktör deneme traktör uymuş dişlilerin altında kapalı olarak bir rulman var o rulman daginikmis aldığımızda o problemi bulana kadar debriyaj değişti dişliler değişti senkromec değişti vs tabii usta da çok önemli şimdi frenlerde problem var pompalar değişti düzelmedi altta bir pompa daha varmış bakalım şimdi o değişecek marş dinamosu bozuldu kompresör değişti dpf değişti hidrolik direksiyonun orbitrol değişti altta on çeker şaftı düştü mil değişti altta kutudan servis sıkmadan bırakmış klima suyu tahliye edemiyor içerde yağmur yağıyor geçen hafta akü aldım arka yağ motor yağı filtre onları saymıyorum zaten traktör 850 saatte 4 defa arka yağ değişimi oldu filtre lerle beraber daha birçok şey aklıma gelmeyen [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erkunt e+ serisimi lüks serisimi daha sağlam olur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt