erkunt mühendisleri acaba bundanmı etkilenmişler ?

Ynt: erkunt mühendisleri acaba bundanmı etkilenmişler ?

benzeyen şey panjur başka bişeyi benzetemedim ayrıca erkunt daha önce çıktı vede o traktördeki hiçbir teknoloji erkuntta yok

class dan esinlenmişler ise iyi keşke fend den esinleselermiş daha da güzel olurdu balina kafası gibi ön kaput

vale link=topic=50154.msg499993#msg499993 date=1325052763' Alıntı:
erkunt değilde LS bu traktörün ikizi gibi okş:*s
topragım dogru soylemişsin ls traktor ile sadece renk değişikligi var :) link ten ls nin fotosuna bakıp karar verebilirsiniz :)

Uploaded with ImageShack.us

hatta o class yazan traktor ls olabilir belki bilgisayarla değiştirip class yazmışlardır cunku ls ile noktası noktasına aynı gibi :S

Değişiklik Fln yok classın o modeliyle Ls nin modeli aynı bildiğim kadarıyla ortak üretim tarzı bişey ama erkuntla baglantısı yok lsnin ama clasın tipinden esinlenme war erkuntta buda her markanın o kadar olur cınsınde o kadar büyüktülcek bişey değil ki
fiat ducato ile peugeot boxerın herşeyi aynıken gibi :)

SmhGwz link=topic=50154.msg500026#msg500026 date=1325062681' Alıntı:
Değişiklik Fln yok classın o modeliyle Ls nin modeli aynı bildiğim kadarıyla ortak üretim tarzı bişey ama erkuntla baglantısı yok lsnin ama clasın tipinden esinlenme war erkuntta buda her markanın o kadar olur cınsınde o kadar büyüktülcek bişey değil ki
fiat ducato ile peugeot boxerın herşeyi aynıken gibi :)
elbette büyütülecek bişi yok amaç sadece muhabbet sohbet..

Tabiki Erkuntun çizimlerimde claasta esinlenildi. Ayrıca Claas o tenteli serilerini 2. ve 3. dünya ülkelerinde satışa sunuyo diye biliyorum

Freston link=topic=50154.msg499990#msg499990 date=1325051649' Alıntı:
benzeyen şey panjur başka bişeyi benzetemedim ayrıca erkunt daha önce çıktı vede o traktördeki hiçbir teknoloji erkuntta yok
traktörlerin ana hatları tamamen benzer farlar ızgara çamurkuk şekli ayrıca erkuntla bir alıp veremdiğimde yok. sadece paylaşım yaptım şimdiden belrtiyorum konu başka yerlere uzatılmasın...

Erkunt ' un tasarımında CLAAS Axos ve Celtis serileri ile ARION serilerinden esinlenildi. Linklerdeki traktörden esinlenme yok. Bu linklerdeki CLAAS ise LS tarafından üretiliyor. 1 sene falan oldu CLAAS adı altında 3. dünya ülkelerine satılıyor. 2012 ' de Türkiye ' de de satışa sunulacakmış...