PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih381985" data-source="post: 363790" data-attributes="member: 17964"><p><strong>Ynt: erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!</strong></p><p></p><p> zaten nh ve mf çok yakar sizin erkun az yakar bitane erkuncuda çıkıpta benim traktör çok yakıyo demiyor demekki az yakıyor. anlamadığım nokta şu diyonuzya hani 5 li pulluk takıyoz 4 lü pulluk takıyoz 750 grm yakıyo benim bildiğim arkadaki malzeme büyüdükçe traktör zorlanır zorlanın cada haliyle dayanır mazota ama nedense erkuntta öle bişi yok o hep az yakıyo diğer traktörler çok yakıyo bir erkunttur tutturdunuz gidiyonuz erkunt ilk çıktığında çok hoşuma giderdi ama bu abartıcı reklamlarınız beni tiksindirdi vay nimeti 398 i depeledi tm 120 geçti td 85 ten güçlü vay kısmeti 285 liği sürüdü senin aklın mantığın alıyomu bu yazdıklarımı ama birde şu var erkuntu kötüleyen bişi çoktımı ya şöfördendir yada bayi oyunudur bu videolara milleti inandırmak istiyosan sen önce same 60 lığın servetle yarıştığına inanondan sonra bu videoları paylaş. bana göre sen bayicisin yada bayiden bişiler alıyosun çünkü nerde erkuntlailgili bişi olsa sen ordasın. birkere nh dünyaca ünlü bir marka erkunt sadece türkiyede bir marka tn 75 in kalitesine yetişebilirmi nimet</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih381985, post: 363790, member: 17964"] [b]Ynt: erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !![/b] zaten nh ve mf çok yakar sizin erkun az yakar bitane erkuncuda çıkıpta benim traktör çok yakıyo demiyor demekki az yakıyor. anlamadığım nokta şu diyonuzya hani 5 li pulluk takıyoz 4 lü pulluk takıyoz 750 grm yakıyo benim bildiğim arkadaki malzeme büyüdükçe traktör zorlanır zorlanın cada haliyle dayanır mazota ama nedense erkuntta öle bişi yok o hep az yakıyo diğer traktörler çok yakıyo bir erkunttur tutturdunuz gidiyonuz erkunt ilk çıktığında çok hoşuma giderdi ama bu abartıcı reklamlarınız beni tiksindirdi vay nimeti 398 i depeledi tm 120 geçti td 85 ten güçlü vay kısmeti 285 liği sürüdü senin aklın mantığın alıyomu bu yazdıklarımı ama birde şu var erkuntu kötüleyen bişi çoktımı ya şöfördendir yada bayi oyunudur bu videolara milleti inandırmak istiyosan sen önce same 60 lığın servetle yarıştığına inanondan sonra bu videoları paylaş. bana göre sen bayicisin yada bayiden bişiler alıyosun çünkü nerde erkuntlailgili bişi olsa sen ordasın. birkere nh dünyaca ünlü bir marka erkunt sadece türkiyede bir marka tn 75 in kalitesine yetişebilirmi nimet [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt