PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="serkanarslan" data-source="post: 388864" data-attributes="member: 4231"><p><strong>Ynt: erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!</strong></p><p></p><p>ağırlıklar eşit değil nasıl eşit olsun tn75a traktörün ağırlığı 2600 kg ön ağırlık 240 kg arka ağırlıkların kaç kg olduğunu unuttum ama toplamı 3 tonu anca buluyordu tn75da olsa olsa 3400 kilo olsun (kabinli olduğu için fark) erkunt 3800 kilodan fazlaydı kataloğunda yazıyordu tam rakamı bilmiyorum ama 4 tona çok yakın bi rakamdı eşitlik nerde onu göremedim bizde tn75a ile römorku dağa çıkarıyorum erkuntta var oda aynı römorktan çıkarıyor ama bana yetişmesi için bi fırın ekmek yemesi lazım daha ama şöyle bi durum var dağda ağaçları sürütüyoruz yola çıkarıyoruz erkunt benim çıkaramadığımıda çıkarıyo hepsinin kendine göre iyi tarafı var erkunta kafa tutamıyo diye bişey yok yani burda 80 lik erkunt var valtra 75 lik war ikisinin gücü kağıt üstünde aynı 2 side üç pistonlu ama valtra erkunttan daha çok çekiyor kafa tutamıyacak bi durum yok yani..........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="serkanarslan, post: 388864, member: 4231"] [b]Ynt: erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !![/b] ağırlıklar eşit değil nasıl eşit olsun tn75a traktörün ağırlığı 2600 kg ön ağırlık 240 kg arka ağırlıkların kaç kg olduğunu unuttum ama toplamı 3 tonu anca buluyordu tn75da olsa olsa 3400 kilo olsun (kabinli olduğu için fark) erkunt 3800 kilodan fazlaydı kataloğunda yazıyordu tam rakamı bilmiyorum ama 4 tona çok yakın bi rakamdı eşitlik nerde onu göremedim bizde tn75a ile römorku dağa çıkarıyorum erkuntta var oda aynı römorktan çıkarıyor ama bana yetişmesi için bi fırın ekmek yemesi lazım daha ama şöyle bi durum var dağda ağaçları sürütüyoruz yola çıkarıyoruz erkunt benim çıkaramadığımıda çıkarıyo hepsinin kendine göre iyi tarafı var erkunta kafa tutamıyo diye bişey yok yani burda 80 lik erkunt var valtra 75 lik war ikisinin gücü kağıt üstünde aynı 2 side üç pistonlu ama valtra erkunttan daha çok çekiyor kafa tutamıyacak bi durum yok yani.......... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt