PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ferhat suat" data-source="post: 397364" data-attributes="member: 32803"><p><strong>Ynt: erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!</strong></p><p></p><p>Kardeş akrabalarımdan TT55 serisinden alanlar oldu ve 14.numara 3. pulluk takıp traktör sonrada çok yakıyo felan diye söyleniyolar tt 55 serileri için 3 .lü pulluk fazla bizim buralarda çekmez başka yerleri bilmemTraktöre yazık değilmi Zaten Frez yerini sürer ken traktör ken dini parçalıyo Kullanmadım ama Kısmet olursa TN 75 3 lü pulluğu rahat çeker. dört çeker şart olu artık Geçen yıl pancar tarlada çamurda kalınca iyice anladım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ferhat suat, post: 397364, member: 32803"] [b]Ynt: erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !![/b] Kardeş akrabalarımdan TT55 serisinden alanlar oldu ve 14.numara 3. pulluk takıp traktör sonrada çok yakıyo felan diye söyleniyolar tt 55 serileri için 3 .lü pulluk fazla bizim buralarda çekmez başka yerleri bilmemTraktöre yazık değilmi Zaten Frez yerini sürer ken traktör ken dini parçalıyo Kullanmadım ama Kısmet olursa TN 75 3 lü pulluğu rahat çeker. dört çeker şart olu artık Geçen yıl pancar tarlada çamurda kalınca iyice anladım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt