PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erkunt Rezilliği bize yaşattığı mağduriyet !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="AcemiÇiftçi" data-source="post: 1420966" data-attributes="member: 94838"><p>Doğru arabada falanda olmuş ama onlar zaten fatura kesmiyor fiyatlar bugünün fiyatıdır diye not düşüyor yaptığı sözleşmeye de Erkunt ta bu şekilde yapsaydı kredisi cıkmamış case vardı 2021 100 lük onu alabilirdim hemen teslim Erkuntçularla konuştugumda bana fiyat sabit dedikleri için almadım hatta 110 bana büyük 100 lük erkunt alayım demiştim ona fiyat garantisi veremiyoruz motor yok üretemiyoruz dediler buna da diyeceklerdi o zaman tabi benim görüşüm böyle sonuç ne olacak bakalım hakkımızda hayırlısı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AcemiÇiftçi, post: 1420966, member: 94838"] Doğru arabada falanda olmuş ama onlar zaten fatura kesmiyor fiyatlar bugünün fiyatıdır diye not düşüyor yaptığı sözleşmeye de Erkunt ta bu şekilde yapsaydı kredisi cıkmamış case vardı 2021 100 lük onu alabilirdim hemen teslim Erkuntçularla konuştugumda bana fiyat sabit dedikleri için almadım hatta 110 bana büyük 100 lük erkunt alayım demiştim ona fiyat garantisi veremiyoruz motor yok üretemiyoruz dediler buna da diyeceklerdi o zaman tabi benim görüşüm böyle sonuç ne olacak bakalım hakkımızda hayırlısı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Erkunt Rezilliği bize yaşattığı mağduriyet !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt