PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNT SAME
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dogancayırlı" data-source="post: 295637" data-attributes="member: 3975"><p><strong>Ynt: ERKUNT SAME</strong></p><p></p><p>bırakın arkadaslar su aptal insanlarla tartışmayı tarıhı 1 asır olan traktorle 5 yıllık gecmısı olan traktoru nıe kıyaslıyosunuz,bırakın gecsın sameyı sız yakıta bakın dayanıklılıga bakın motor kalıtesına bakın.bızde gorduk erkuntu buralarda.herkesın kendı malı en iisidır ama same ve deutzuda boklamayın,pıyasada olan traktorlerın içinde ılk 3te yer alır.bizim insanımız bellemıs nh,mf yıllardır aynı.bu markaların bu denlı tutulmasının sebebı koç ve uzel gıbı turkıyede soz sahıbı olan guclu sırketlerın kendı traktorlerını satmak için dıger traktorlerı yıllar once turkıyeye gırmelerını engellemıslerdır.sımdı butun traktorler gırmeye basladı.nh ve mfyı boyayıp susleyıp ciftcıye dayıyorlar</p><p>.sadece mf ve nh mı var.hayır jd,zetor same,deutz,fendt bu traktorler daha kalıtelı.erkuntcularda bu kadar ovmesın herkes neyın ne oldugunu bılıyor.sermayesı turk olabılır,yerlı traktorde olabılır ama dunya devı markalarıda egolarınız için kotulemeyın. ben sahsen yakıt,konfor,dayanıklılık ve performans acısından ıthal traktor tercıh edıyorm.bıkere td95 aldım ve acısını 5 yılda odedım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dogancayırlı, post: 295637, member: 3975"] [b]Ynt: ERKUNT SAME[/b] bırakın arkadaslar su aptal insanlarla tartışmayı tarıhı 1 asır olan traktorle 5 yıllık gecmısı olan traktoru nıe kıyaslıyosunuz,bırakın gecsın sameyı sız yakıta bakın dayanıklılıga bakın motor kalıtesına bakın.bızde gorduk erkuntu buralarda.herkesın kendı malı en iisidır ama same ve deutzuda boklamayın,pıyasada olan traktorlerın içinde ılk 3te yer alır.bizim insanımız bellemıs nh,mf yıllardır aynı.bu markaların bu denlı tutulmasının sebebı koç ve uzel gıbı turkıyede soz sahıbı olan guclu sırketlerın kendı traktorlerını satmak için dıger traktorlerı yıllar once turkıyeye gırmelerını engellemıslerdır.sımdı butun traktorler gırmeye basladı.nh ve mfyı boyayıp susleyıp ciftcıye dayıyorlar .sadece mf ve nh mı var.hayır jd,zetor same,deutz,fendt bu traktorler daha kalıtelı.erkuntcularda bu kadar ovmesın herkes neyın ne oldugunu bılıyor.sermayesı turk olabılır,yerlı traktorde olabılır ama dunya devı markalarıda egolarınız için kotulemeyın. ben sahsen yakıt,konfor,dayanıklılık ve performans acısından ıthal traktor tercıh edıyorm.bıkere td95 aldım ve acısını 5 yılda odedım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNT SAME
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt