PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNT SERVET 80 VE NH TL DANS EDİYOR & ERKUNT BALYADA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 158300" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: ERKUNT SERVET 80 VE NH TL DANS EDİYOR & ERKUNT BALYADA</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>sence bun videoda herhangibi karalama yok yani ?</p><p>90 Hp 5 ton ağırlığındaki makina 3lüyü çekemezken 76 Hp 4 tonluk makina 4lüyü rahat çekebiliyor...</p><p>peki bunu geçtik gene bunun bi benzeri video vardı ' ' TM 120 vs Servet 80 ' ' senin aklına ne geliyor bu cümleden ?</p><p>-benim aklıma gelen TM Erkuntu çiğner ama TM 120 4lü pullukla ilerleyemezken Servet 3lü ile rahat herg yapıyor...</p><p>TM 120 : 124 Hp 6-6.5 ton civarında 6 silindirli devasa makina,</p><p>Servet 80 : 76 Hp 4 ton ağıorlığında 3 silindirli makina ama nasıl oluyorsa TMyi çiğniyor...</p><p>Madem Erkunt ahım şahım bi makina neden hala piyasaya yayılamadı ? bu civarda en büyük çiftçilik Polatlıda yapılıyor Erkunt okadar tarla günü düzenlemiş yetmemiş sırf tanıtım için yarı fiyatına 1 tane traktör vermiş ama toplasan 10 parmağımı geçmez sattığı traktör sayısı...</p><p></p><p>BURDA ERKUNTU KÖTÜLEYEN YOK AMA ERKUNT DİĞER MARKALARI KÖTÜLÜYOR...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 158300, member: 28"] [b]Ynt: ERKUNT SERVET 80 VE NH TL DANS EDİYOR & ERKUNT BALYADA[/b] sence bun videoda herhangibi karalama yok yani ? 90 Hp 5 ton ağırlığındaki makina 3lüyü çekemezken 76 Hp 4 tonluk makina 4lüyü rahat çekebiliyor... peki bunu geçtik gene bunun bi benzeri video vardı ' ' TM 120 vs Servet 80 ' ' senin aklına ne geliyor bu cümleden ? -benim aklıma gelen TM Erkuntu çiğner ama TM 120 4lü pullukla ilerleyemezken Servet 3lü ile rahat herg yapıyor... TM 120 : 124 Hp 6-6.5 ton civarında 6 silindirli devasa makina, Servet 80 : 76 Hp 4 ton ağıorlığında 3 silindirli makina ama nasıl oluyorsa TMyi çiğniyor... Madem Erkunt ahım şahım bi makina neden hala piyasaya yayılamadı ? bu civarda en büyük çiftçilik Polatlıda yapılıyor Erkunt okadar tarla günü düzenlemiş yetmemiş sırf tanıtım için yarı fiyatına 1 tane traktör vermiş ama toplasan 10 parmağımı geçmez sattığı traktör sayısı... BURDA ERKUNTU KÖTÜLEYEN YOK AMA ERKUNT DİĞER MARKALARI KÖTÜLÜYOR... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNT SERVET 80 VE NH TL DANS EDİYOR & ERKUNT BALYADA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt