PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
ERKUNT SERVET 80T 2008 MODEL ve SON HALİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 560796" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: ERKUNT SERVET 80T 2008 MODEL ve SON HALİ</strong></p><p></p><p></p><p>onlarıda değişterecem ama hep birden olmuyo 4 ü 5000 tl ye yakın</p><p></p><p>teşekürler aynen çok güzel oldu zaten yakıtında parasını çıkarırım nohut ekiminde 1 litre bile yakmıyor zaten nadasta yapmayız </p><p></p><p>aynen çok emek harcandı teşekürler</p><p>teşekürler kardeşim </p><p></p><p></p><p></p><p>aynen ağır abi öyle ben daha önce mayıs 15 de hidrolik orta kol siparişi vermiştim ama pulluk alma işi çıkınca siparişi ertelemek zorunda kaldım temmuza yada eylüle kaldı bide traktörün arkasına takılan kepçeler artık 4 lü damper çıkışışlı oluyo o yüzden yaptırmışken onu aradan çıkarttım</p><p></p><p></p><p></p><p>ALLAH RAZI OLSUN.daha şimdiden mazottan karımız var</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>intercol 2000 da 1000 toplam 3000 e mal oldu artıları ise yakıtı azaldı hemde çok azaldı traktör daha seri olmuş</p><p></p><p></p><p></p><p>aynen zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s</p><p>aynen mustafa kardeşim fendt biraz zorda sıkı çalışarak kendisini almak daha iyi olacak inşaallah</p><p></p><p></p><p></p><p>aynen bu yaz baya yoğun işler babamla beni bekliyo Rabbimin izni ile o yüzden yakıttan ne kadar tassarruf edersem o kar benim için mazot çok pahalı girdi çıktı maliyetleri biliyorsunuz çiftçinin belini büküyor çiftci zaten kazancının en çoğunu tarımda yakıt için harcıyor bunu ne kadar alt seviyede tutarsak bizim için kar olur ..aslında keyfim tam yerine geldi sayılmaz ne yaparsan yap eski mal her zaman eskidir ..YÜCE RABBİM kimselere kaza bela vermesin inşaallah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 560796, member: 28829"] [b]Ynt: ERKUNT SERVET 80T 2008 MODEL ve SON HALİ[/b] onlarıda değişterecem ama hep birden olmuyo 4 ü 5000 tl ye yakın teşekürler aynen çok güzel oldu zaten yakıtında parasını çıkarırım nohut ekiminde 1 litre bile yakmıyor zaten nadasta yapmayız aynen çok emek harcandı teşekürler teşekürler kardeşim aynen ağır abi öyle ben daha önce mayıs 15 de hidrolik orta kol siparişi vermiştim ama pulluk alma işi çıkınca siparişi ertelemek zorunda kaldım temmuza yada eylüle kaldı bide traktörün arkasına takılan kepçeler artık 4 lü damper çıkışışlı oluyo o yüzden yaptırmışken onu aradan çıkarttım ALLAH RAZI OLSUN.daha şimdiden mazottan karımız var intercol 2000 da 1000 toplam 3000 e mal oldu artıları ise yakıtı azaldı hemde çok azaldı traktör daha seri olmuş aynen zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s aynen mustafa kardeşim fendt biraz zorda sıkı çalışarak kendisini almak daha iyi olacak inşaallah aynen bu yaz baya yoğun işler babamla beni bekliyo Rabbimin izni ile o yüzden yakıttan ne kadar tassarruf edersem o kar benim için mazot çok pahalı girdi çıktı maliyetleri biliyorsunuz çiftçinin belini büküyor çiftci zaten kazancının en çoğunu tarımda yakıt için harcıyor bunu ne kadar alt seviyede tutarsak bizim için kar olur ..aslında keyfim tam yerine geldi sayılmaz ne yaparsan yap eski mal her zaman eskidir ..YÜCE RABBİM kimselere kaza bela vermesin inşaallah [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
ERKUNT SERVET 80T 2008 MODEL ve SON HALİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt