PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Erkunt traktör denemelerinden fren testi.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="traktörcü83" data-source="post: 315160" data-attributes="member: 21322"><p><strong>Ynt: Erkunt traktör denemelerinden fren testi.</strong></p><p></p><p>kardeş hepiniz haklısınız mayısda alıpda 5 ayda 980 saat bir fiil ben sürmedim bi panjura sipariş verip 6 ay beklemedim dahada beklemicem bayiye şikayet etmeyip ilgilenmezlerse fabrikayı aramıyacam sevmediğiniz tümosana binince çok şükür bu top gibi sekmiyo demiyorum erkuntla çifte girincee ağır kaldığını demiyecem erkuntu 70 şöförü benim td65 e binince bu niye böyle zorlanıyoda demiyo ilk 200 saatde dökülen civataları varda demiyorum servis gelip uyduruk civatada taktı demiyorum şimdiye kadar 5 defa hoporlörleride değişti en sonunda vazgeçtim dinlemiyorumda demedim arka hidroliklerin tamirini öğrendim servise telefon açmakdanda bıktım demiyorum çiftde klimayı açınca hararet yükseliyoda demiyorum (yanlış anlamayın yukarda saydıklarım tamamen hayal ürünü olup varsayım üzerine yazdım kimseyle tartışmak, kırmak istemiyorum traktörlerinize laf yok cümleten hayırlı geceler )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="traktörcü83, post: 315160, member: 21322"] [b]Ynt: Erkunt traktör denemelerinden fren testi.[/b] kardeş hepiniz haklısınız mayısda alıpda 5 ayda 980 saat bir fiil ben sürmedim bi panjura sipariş verip 6 ay beklemedim dahada beklemicem bayiye şikayet etmeyip ilgilenmezlerse fabrikayı aramıyacam sevmediğiniz tümosana binince çok şükür bu top gibi sekmiyo demiyorum erkuntla çifte girincee ağır kaldığını demiyecem erkuntu 70 şöförü benim td65 e binince bu niye böyle zorlanıyoda demiyo ilk 200 saatde dökülen civataları varda demiyorum servis gelip uyduruk civatada taktı demiyorum şimdiye kadar 5 defa hoporlörleride değişti en sonunda vazgeçtim dinlemiyorumda demedim arka hidroliklerin tamirini öğrendim servise telefon açmakdanda bıktım demiyorum çiftde klimayı açınca hararet yükseliyoda demiyorum (yanlış anlamayın yukarda saydıklarım tamamen hayal ürünü olup varsayım üzerine yazdım kimseyle tartışmak, kırmak istemiyorum traktörlerinize laf yok cümleten hayırlı geceler ) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Erkunt traktör denemelerinden fren testi.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt