ERKUNT TRAKTÖR 2017 YENİLİK HABERLERİ...
Arkadaşlar herkese merhabalar.
Ben 16-03-2017 yine Erkunt traktör fabrikasındaydım, davet üzerine gittik sorular ve sorunlara cevap aradık. Ve bu sene nasip olursa gelecek detaylar hakkında biraz konuştuk. Bunların bazılarını sizlerle paylaşacağım. Fazla fotoğraf çekmedim zaten geçen yıldan bolca paylaşmıştım. İlgi alaka ve fabrikaya davetlerinden dolayı sayın Yalçın Sertel müdürüme ve diğer Erkunt Traktör yetkililerine teşekkür ederim.
MT KONUSU ( POWER SHUTTLE KONUSU)
Hepimizim çok merak ettiği ve bildiğimiz gibi geçen yıl başlayan sancılı sıkıntılı geçen süreçte artık değişiklik yapılarak iyileştirilmiş geçiş süreli MT serisi ile devam edilecek. İyileştirme çalışmaları yeni ürünlere uygulanmış.
Aynı zamanda o çok istediğimiz hakiki power shuttle özeliği de erkunt traktör ürünlerinde bizimle birlikte olacak. (Çalışmaları sürüyor çıkış zamanı tam belli değil zaten yine gideriz net bilgilerle sizleri de haberdar ederim).
Ve bu serilere ek olarak bir de mekanik seriler de bulunacak.
İsteyen müşteri ne istiyorsa Mekanik, MT ve Power Shuttle seri olarak sahip Erkunt serilerini alabilecek.
E SERİSİNDE DEĞİŞİMLER...
Erkunt traktör E serilerinde de değişime giderek 12+12 üzerine 24+24 vites seçeneği ile E serisinde değişime gidildi. Geçişler mekanik olarak sağlanmakta olup geliştirilmeye devam ediyor. Tüm e serilerine opsiyon olarak sunulan 24+24 hız seçeneği özellikle yumru bitki yetiştiricileri için büyük kolaylık sağlıyor. Sürüngen hız seçeneği yıllardır istenen bir özellikti.
Bazı konular var hemde sizinde çok bilmenizi istediğim şeyler ama ben bunları yazarak sizlere mümkün değil anlatamam ya da yanlış anlaşılırım. Fiyat konusu olsun diğer değişimler neden mt vs. vs. konu çok bunları hep konuştuk ben sordum ayrıntısına kadar cevap aldım bazı durumlar var ki sizlerinde orda olarak görmenizi soru sorarak aklınızda olan soru işaretlerine yerinde cevap aramanızı çok isterim.
Forumumuz erkunt yetkililer tarafından takip ediliyor zaten problem yok. Eğer bu konu da istersek Trakkulüp olarak fabrikaya gidebiliriz yerinde görerek soru ve sorunları iletmek ve forum olarak firma ziyaretlerimize Erkunt traktör firması ile devam edebiliriz, bu konu da Erkunt Traktör fabrikasına Trakkulüp olarak davetliyiz.
Erkunt traktör tesislerinin kapısı her çiftçiye açık.
Bu sene sizlere duyurabileceğim konular değişimler. Bu durumlara ek bişeyler de çıkabilir zaten buradan paylaşırım sizlerle...
1- E serisi ailesine yeni bir model eklendi ( Bu modeli sizlere teknik detay ve resimlerle paylaşcağım)
2- E serisine 24+24 vites seçeneği eklendi.
3- MT serisi geliştirildi. (Daha önce MT almış olanlara da uygulanıyor)
4- Bu aralar gündemi baya meşgul eden 120 130 hp erkunt konusuna gelince arkadaşlar şimdi böyle bir seri yok ama çalışmaları var yok değil ama detayları zamanı gelince zaten paylaşırız hele biraz bi net halini alsın.
5- Traktör arena da Erkunt Traktör rüzgarı esecek ve güzel bir erkunt bekliyor kazananı
6- Başka konularda var ama kesinleşmediği için yazmamız doğru olmaz..
7- Erkunt traktör yetkililerinin tüm trakkulüp ailemize selamları var.
Yorum ve görüşlerinizi önerilerinizi yazabilir siniz. Şimdilik diyeceklerim bu kadar arkadaşlar. Umarım faydalı bir konu olmuştur. Daha birçok proje var hayata geçsin netleşsin buradan detaylıca paylaşırım.
Saygılarımla...

S O N
Son düzenleme: