Ynt: erkunt yeni kabini almanlara yaptırmıs
leventblt link=topic=26381.msg218953#msg218953 date=1254418505' Alıntı:
aldığım bır bılgı doğrultuda yeni kabin tasarımını almanlar yapmıs! Bu bılgı %100 dogrudur, Erkunta bu yakısmazdı. noo-*-s
leventblt nickli arkadaşım
halk arasında işkembeden sallamak diye bir deyim vardır bilirsin sen nereden sallıyorsun bimiyorum ama bu biraz ona benziyor benim bildigim kaynaklara göre senin bu bilgin %100 yanlıştır doğruluk oranı %0 dır
böyle polemiklerle o kabinin tasarımına emek etmiş insanlar ( nekadar emek harcadıklarını bir onlar birde allah bilir) yıprıyor ve kırılıyorlar . düşünsene geceleri uyumamış çalışıp bir kabin tasarlamışsın sonra biri çıkıp bu kabini şu şu tasarlamıştır diyor . insan beyniden vurulmuşa döner ve devam edelim başkalarıda ona inanıp seni yalancı konumuna düşürüyor napardın?
ve bu site en son laf söyleyeceğin kişi ersan abimdir bu sitede herkes bir birini tanır ve bilir ersan abime saygım sonsuzdur ve bu konuyu gördüğümde sana cevap yazmanın gereksiz olacağını düşündüm fakat ersan abiyi böyle bir durumda yalnız bırakmayı kendime yidiremedim(ersan abimin üzerimde büyük emeği var benle baya uğraştı saolsun ))) )))) daha önce mesaj yazmadığım için pişmanım
ve demişsin senin bildiğin kadar benim unuttuğum var diye bak ne güzel söylemişsin sen zaten unutmuşsun ama ersan abinin hala biliyor ve şu unuttuklarını bi hatırlayı verde bu söylediklerini kanıtla
ve erkunt traktörün kabinini tasarlayan ersan abim ve ona yandımcı olan erkan abiye sonsuz teşekkürler denemede gittik gördük hatta kullandık süper bi kabin ve traktör olmuş erkunttun zaten sesi çıkmıyor kabinin kapılarınıda kapayınca içeriye ses girmiyor arkada 4 lü 14 pulluk var duymuyor bile ve duman nedir bilmiyor
söylediğim gibi bu sitede herkes kimin ne olduğunu biliyor ve şu unuttuklarını hatırlaman dileğiyle kendine iyi bak fazla soğukta kalma