PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt'a pulluk dayanmaz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 335886" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: erkunt'a pulluk dayanmaz</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar, videoda görülen kırılma sorunu, e serisi 70 ve 80ler piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra tespit edilmiş olup sorun ivedilikle ortadan kaldırılmıştır. Kaldırma kollarının bağlı olduğu mil üzerindeki pim deliği nedeniyle kırılma olmaktaydı, tasarımda değişiklik yapılarak sorun çözülmüştür. Sonuçta yeni bir modelde ortaya çıkabilecek bütün sorunları önceden kestirmek mümkün olmuyor, tarla testleri esnasında böyle bir arızayla karşılaşmamıştık. Herhangi bir döküm parçada kırılma söz konusu değildir. Bu sorunu yaşayan bütün müşterilerin de arızaları garanti kapsamında zaten giderilir. </p><p></p><p>Bu kadar büyütülecek bir sorun değil, römorka 10 kişi bindirip o römorku da hidrolik kollarına bağlayan kimseyi de şimdiye kadar görmedim, markayı kötülemeye çalışırken kendinizi gülünç duruma düşürmeyin. Pullukla sürüm dışında da herhangi bir şekilde o pimi kırmanın mümkün olacağını düşünmüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 335886, member: 936"] [b]Ynt: erkunt'a pulluk dayanmaz[/b] Arkadaşlar, videoda görülen kırılma sorunu, e serisi 70 ve 80ler piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra tespit edilmiş olup sorun ivedilikle ortadan kaldırılmıştır. Kaldırma kollarının bağlı olduğu mil üzerindeki pim deliği nedeniyle kırılma olmaktaydı, tasarımda değişiklik yapılarak sorun çözülmüştür. Sonuçta yeni bir modelde ortaya çıkabilecek bütün sorunları önceden kestirmek mümkün olmuyor, tarla testleri esnasında böyle bir arızayla karşılaşmamıştık. Herhangi bir döküm parçada kırılma söz konusu değildir. Bu sorunu yaşayan bütün müşterilerin de arızaları garanti kapsamında zaten giderilir. Bu kadar büyütülecek bir sorun değil, römorka 10 kişi bindirip o römorku da hidrolik kollarına bağlayan kimseyi de şimdiye kadar görmedim, markayı kötülemeye çalışırken kendinizi gülünç duruma düşürmeyin. Pullukla sürüm dışında da herhangi bir şekilde o pimi kırmanın mümkün olacağını düşünmüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
erkunt'a pulluk dayanmaz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt