PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Erkuntcular hep bole uyanık mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ekonomist25" data-source="post: 411097" data-attributes="member: 35159"><p><strong>Ynt: Erkuntcular hep bole uyanık mı ?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar Erkuntta bulunan şanzıman hakkında bilginiz varmı hangi ve her traktörün kendine göre bir cazibesi var ben vaktra ve erkun tta kullandım ve hala kullanıyorum sonuna menunum ve yakıt çekiş konusunda harika.şanzıman ise zf537 steyr şanzıman bugün bu şanzıman mercedes kamyonlarda da kullanılıyor ve diğer markalardad.ha en önemlisi new holland ve massey e verilen paralar direk yabancı ğlkelere gidiyor ve ülkemin malı olsun ne olursa olsun.ben markaya para verecek kadar enayyi değilim ne anlarsanız anlayın benim ülkemin malı olsun taştan olsun.new holland td 65 fiat 480 motoru kaporta değişti/td75 motoru 640 motorunun aynısı kaporta değişti ve adı new holland oldu dayadılar bizim çok bilmiş çiftçilere devam edin bakalım nereye kadar.Saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ekonomist25, post: 411097, member: 35159"] [b]Ynt: Erkuntcular hep bole uyanık mı ?[/b] arkadaşlar Erkuntta bulunan şanzıman hakkında bilginiz varmı hangi ve her traktörün kendine göre bir cazibesi var ben vaktra ve erkun tta kullandım ve hala kullanıyorum sonuna menunum ve yakıt çekiş konusunda harika.şanzıman ise zf537 steyr şanzıman bugün bu şanzıman mercedes kamyonlarda da kullanılıyor ve diğer markalardad.ha en önemlisi new holland ve massey e verilen paralar direk yabancı ğlkelere gidiyor ve ülkemin malı olsun ne olursa olsun.ben markaya para verecek kadar enayyi değilim ne anlarsanız anlayın benim ülkemin malı olsun taştan olsun.new holland td 65 fiat 480 motoru kaporta değişti/td75 motoru 640 motorunun aynısı kaporta değişti ve adı new holland oldu dayadılar bizim çok bilmiş çiftçilere devam edin bakalım nereye kadar.Saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Erkuntcular hep bole uyanık mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt