PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Erkuntcular hep bole uyanık mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="qarizmatiqa" data-source="post: 414274" data-attributes="member: 24473"><p><strong>Ynt: Erkuntcular hep bole uyanık mı ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>TD75 78 milyar filan değil td80 bile 60 milyar 58 ' e veren bayi biliyorum, ayrıca erkunt çift çekere nasıl geçiyor canım kardeşim erkuntun difransiyel kilidi nasıl ? hava kopresörü motordan 3 hp çalıyor koskoca türk traktör koskoca newholland 3 kuruşluk komprösör takmayı bilmiyormu ? orta kol ek piston özellik değildir bunu da herkes bilir her traktöre takılabilir 75 hp motora 77 milyar alıyorsa bi firma orta kolda taksın bi zahmet. dijital klima dediğin nedir dandik bi ekranla dandik 2 düğme mi ? ben bıktım artık bu laftan sözden erkuntu neden tutmuyorum çünkü gereksiz pahalı bu motor 77 değilde 55 milyar olsa size ciddi söylüyorum bende alırım ama bu motora bu para fazla. zf şanzuman diyorlar tamam vites seçeneği fazla ama karışık bir sıalaması var 1 1.5 2 2.5 diye artmıyor ki hızları neyse grafiğe bakılır ona göre ayarlanır ama buçuk vitesinde de senkromej yok motora gelince ben zaten perkins sevmem iveco kullanmasa bile deutz bari kullansa onada razıyım 4.4 motor traktör 75 hp verimli mi sizce bu motor. erkunt cr motorlu ve hidrostatlı bir traktör yaparsa ve fiyatta uçmazsa tutulur ama şu şartlarda erkuntu beğenmiyorum tümosan tercihimdir aynı parayı veriyorum en azından 75 değil 95 beygir traktör kullanırım .</p><p></p><p>kardeşim sende hem bilmiyosun hem biliyo gibi sallıyosun deutz motorlu erkunt bul 500 milyar verip satın almayan en adi.</p><p></p><p>fiat zaten iveco motor kullanıyor iveco zaten fiatın perkins nerden çıktı sende 640 ' cı arkadaş gibisin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qarizmatiqa, post: 414274, member: 24473"] [b]Ynt: Erkuntcular hep bole uyanık mı ?[/b] TD75 78 milyar filan değil td80 bile 60 milyar 58 ' e veren bayi biliyorum, ayrıca erkunt çift çekere nasıl geçiyor canım kardeşim erkuntun difransiyel kilidi nasıl ? hava kopresörü motordan 3 hp çalıyor koskoca türk traktör koskoca newholland 3 kuruşluk komprösör takmayı bilmiyormu ? orta kol ek piston özellik değildir bunu da herkes bilir her traktöre takılabilir 75 hp motora 77 milyar alıyorsa bi firma orta kolda taksın bi zahmet. dijital klima dediğin nedir dandik bi ekranla dandik 2 düğme mi ? ben bıktım artık bu laftan sözden erkuntu neden tutmuyorum çünkü gereksiz pahalı bu motor 77 değilde 55 milyar olsa size ciddi söylüyorum bende alırım ama bu motora bu para fazla. zf şanzuman diyorlar tamam vites seçeneği fazla ama karışık bir sıalaması var 1 1.5 2 2.5 diye artmıyor ki hızları neyse grafiğe bakılır ona göre ayarlanır ama buçuk vitesinde de senkromej yok motora gelince ben zaten perkins sevmem iveco kullanmasa bile deutz bari kullansa onada razıyım 4.4 motor traktör 75 hp verimli mi sizce bu motor. erkunt cr motorlu ve hidrostatlı bir traktör yaparsa ve fiyatta uçmazsa tutulur ama şu şartlarda erkuntu beğenmiyorum tümosan tercihimdir aynı parayı veriyorum en azından 75 değil 95 beygir traktör kullanırım . kardeşim sende hem bilmiyosun hem biliyo gibi sallıyosun deutz motorlu erkunt bul 500 milyar verip satın almayan en adi. fiat zaten iveco motor kullanıyor iveco zaten fiatın perkins nerden çıktı sende 640 ' cı arkadaş gibisin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
Erkuntcular hep bole uyanık mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt