PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 236957" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY</strong></p><p></p><p>evet nimet bu.. çamurluklardan ve ön kaportadan anlaşılıyor.. ama normal şartlarda bi çekişmenin oldugunu sanmıyorum mf nin tekerlekleri su dolu olmassa nimet i çekemez. nimet 68bg olmasına ragmen 9bg güçlü mf nin çok zorlanacagı kesindir..mf nin arkası hafifi çekişmeye çok gelmez..</p><p></p><p>tumosancı lar nekadar erkuntta kusur arasalarda rezil etmek isteselerde.. erkunt kaliteli ve dengeli bi traktör.. böyle basit dengesiz güçteki traktörlerle çekiştirmeyle karalamaz.. aynı bg güçünde daha iyi bi yerli yok malesef keske tumo ve başak daha iyisini yapsa daha kalitelisini veya nh ve mf daha ideal avrupa standartlarında üretimlerini burda yapsa td serisini degil.... çok araştırdım ben erkunt almadan...</p><p></p><p>benim çok yakınan tanıdıgım biri elazıgda ilk erkunt alan kişilerden birdir .. erkunt almadan denemeye gitmişler erkuntada 285s e de 3lü 14lü pulluk takmışlar.. ve bayi erkuntu sürmüş bu adamda 285s i diyor ne yaptıysam yetişemedim erkunta sonra digerine bindim iki traktörüde kullandım gözlerimle gördum.. ve tarladan çıkarıp eve getirdim traktörü dedi.. ve o adam her yıl bir takım lastik eriten biri piyasaya çalışır traktörü parçalarcasına kullanır temmuz ayında lastiklere zincir takıp hozan söker öle kullanan biri ona erkunt nimet dayandı ve 2005 ten belli kullanıyor.. 2 . erkuntu birini sele kapıldı selde çayı geçmek istemiş traktör havalandırmasından su alıp motor kilitledi.. onu verip sıfır aldı tekrar 2007 de nimet 2wd halen onu kullanıyor.. bundan önce 640ı vardı devirdi kayalıkta sonra 65-46 aldı onuda dagıttı dayanmadı adama.. cok daglık bi yerde kullanır nimeti dagdan agaç getirir çift sürer krom çeker her iş yapar piyasada çalıştıgından.. ben o adamın kullanışını görmessem erkuntun bu kadar saglam oldugundan emin olmaz dım gidip erkunt almazdım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 236957, member: 2401"] [b]Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY[/b] evet nimet bu.. çamurluklardan ve ön kaportadan anlaşılıyor.. ama normal şartlarda bi çekişmenin oldugunu sanmıyorum mf nin tekerlekleri su dolu olmassa nimet i çekemez. nimet 68bg olmasına ragmen 9bg güçlü mf nin çok zorlanacagı kesindir..mf nin arkası hafifi çekişmeye çok gelmez.. tumosancı lar nekadar erkuntta kusur arasalarda rezil etmek isteselerde.. erkunt kaliteli ve dengeli bi traktör.. böyle basit dengesiz güçteki traktörlerle çekiştirmeyle karalamaz.. aynı bg güçünde daha iyi bi yerli yok malesef keske tumo ve başak daha iyisini yapsa daha kalitelisini veya nh ve mf daha ideal avrupa standartlarında üretimlerini burda yapsa td serisini degil.... çok araştırdım ben erkunt almadan... benim çok yakınan tanıdıgım biri elazıgda ilk erkunt alan kişilerden birdir .. erkunt almadan denemeye gitmişler erkuntada 285s e de 3lü 14lü pulluk takmışlar.. ve bayi erkuntu sürmüş bu adamda 285s i diyor ne yaptıysam yetişemedim erkunta sonra digerine bindim iki traktörüde kullandım gözlerimle gördum.. ve tarladan çıkarıp eve getirdim traktörü dedi.. ve o adam her yıl bir takım lastik eriten biri piyasaya çalışır traktörü parçalarcasına kullanır temmuz ayında lastiklere zincir takıp hozan söker öle kullanan biri ona erkunt nimet dayandı ve 2005 ten belli kullanıyor.. 2 . erkuntu birini sele kapıldı selde çayı geçmek istemiş traktör havalandırmasından su alıp motor kilitledi.. onu verip sıfır aldı tekrar 2007 de nimet 2wd halen onu kullanıyor.. bundan önce 640ı vardı devirdi kayalıkta sonra 65-46 aldı onuda dagıttı dayanmadı adama.. cok daglık bi yerde kullanır nimeti dagdan agaç getirir çift sürer krom çeker her iş yapar piyasada çalıştıgından.. ben o adamın kullanışını görmessem erkuntun bu kadar saglam oldugundan emin olmaz dım gidip erkunt almazdım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt