PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 237006" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY</strong></p><p></p><p></p><p>ben digerleri için bişey demedim fakat sen kendine göre çıkarım yapmışssın ben sadece 285 in dengesiz oldugunu düşünüyorum agırlık dagılımı iyi degil tutunma sorunu yaşıyor cogu zaman lastikleri kendisine cok buyuk v.s.... erkuntun dengeli oluşunu ben agırlık dagılım da ve asılmada cok dengeli patinaj ve tarladaki vites secenekleride öle.. bu yönlerden demiştim.. kalitesine gelince döküm kalitesi ortada şanzuman diferansiyel kullanılan mazeme gayet guzel.. ufak tefek eksikleri dışında...kalite..</p><p></p><p></p><p></p><p>evet adama traktöre acımaz hiç.. piyasada çalışır zaten elazıgın alacakkaya ilçesinde herkes tanır adamı ismi mehmedi ' dir.... ve o ilçe tamamen krom ve mermer ocaklarıyla dolu çok daglık duz tarlanın pek nadir bulundugu bi yer kayalıktır hep.. her yıl bi takım lastigi bitirir taşlık ve kayalık oldugu için arazi lastik çabuk parcalanır erir.... fakat adama yagına suyuna çok iyi bakar traktörede acımaz..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 237006, member: 2401"] [b]Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY[/b] ben digerleri için bişey demedim fakat sen kendine göre çıkarım yapmışssın ben sadece 285 in dengesiz oldugunu düşünüyorum agırlık dagılımı iyi degil tutunma sorunu yaşıyor cogu zaman lastikleri kendisine cok buyuk v.s.... erkuntun dengeli oluşunu ben agırlık dagılım da ve asılmada cok dengeli patinaj ve tarladaki vites secenekleride öle.. bu yönlerden demiştim.. kalitesine gelince döküm kalitesi ortada şanzuman diferansiyel kullanılan mazeme gayet guzel.. ufak tefek eksikleri dışında...kalite.. evet adama traktöre acımaz hiç.. piyasada çalışır zaten elazıgın alacakkaya ilçesinde herkes tanır adamı ismi mehmedi ' dir.... ve o ilçe tamamen krom ve mermer ocaklarıyla dolu çok daglık duz tarlanın pek nadir bulundugu bi yer kayalıktır hep.. her yıl bi takım lastigi bitirir taşlık ve kayalık oldugu için arazi lastik çabuk parcalanır erir.... fakat adama yagına suyuna çok iyi bakar traktörede acımaz.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt