PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 237039" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>yüceltmiş miyim ?? ben fanatiklik yapmam bi çok konudada erkuntun eksilerine vurgulamışımdır tum tratörlerimin öyle.. ben sadece özelliklerinden söz ettim.. ha aksini idda edebiliyorsanız eyv.. şahsen erkunt 4 4lük degil ama karşılaştırılan traktörlere göre artı yönü çok olan bi traktör mazotu içmiyor en azından.. ben egerki durumlar uysaydı ben kubota alacaktım sahsen ben inceledim super traktör verdiginiz paraya degecek bi traktör ama bizim orda bayi acılmadı ve servis yok bu yüzden ikinci secenek erkunttu süphesiz onu sectim..hatta servisi yedek parcası olsaydı mccormikin cx seriside superdi bu traktörler gercekten güzel traktör ama şartları bana uymadı..</p><p></p><p>hatta kubota sahiplerinin telefonunuda verebilirim adanada adamda hem 398 mf var hemde kubota m9000dt adam bana 398 den iyi cekiyor ve az yakıyor dedi dedi piyasası iyi olsaydı ikinci eli hemen 398 i satar bitane daha kubota alırdım dedi .398 de mf nin en begendigim traktörüdür ki. ama aranızda kubotayı tanıyan bile çok az kişi var..ben teknolojiyi ve yeniligin gelmesini istiyorum..285mf nin şanzumanı çok iyi her işe uygun vites buluyorum az yakarak iş yapıyorum diyen kaç kişi var tanıdıgım hiç bi mf sahibi öle demiyor .. .. hala nh ve mf ve tumosan fanatikligi yaparken baska markaları karalayarak üste cıkmak gibi bi durum var.. valla tumosan kendini baya geliştirmeli diye düşünüyorum.. uzel de öyle hala 30yıllık şanzumanları kullanıyorlar yıllarca td ve mf turk çifçisine 3. dunya ulkelerinin kullandıgı traktörleri satmadılarmı.. avrupada comonrailli traktör üreten firma turkiyede euro 0 ve euro 1 traktör üretiyor.. hala turk çifçisi cok iyi diyor.. erkunt bu yönden sektörde bi hareketlendirme yasattı..</p><p>aynı güçte hangi yerli markadan aşagı kalır yakıt ve çekişte.. ben teknik araştırma yapan biriyim öle göz kararı şunun tipi iyi şu cok iyi diyen biri dilim sesi guzel v.s.</p><p>şimdide kubotayı mı övuyorsun diceksiniz evet övüyorum çünkü bu fiyata adama turbo intercooller 95bg motor ve hidrolik shutle 18+18 vites secenegi 4000kg hidrolik kaldırma kapasitesi bakım gerektirmeyen konik dişli ön dingil veriyor.. yerli traktörlerden daha ucuza.. işte bu rekabeti getirir kaliteyi getirir.. buna bakıpta yerli firmalarda elin japonun kinden daha iyi traktör satarlar inş..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 237039, member: 2401"] [b]Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY[/b] yüceltmiş miyim ?? ben fanatiklik yapmam bi çok konudada erkuntun eksilerine vurgulamışımdır tum tratörlerimin öyle.. ben sadece özelliklerinden söz ettim.. ha aksini idda edebiliyorsanız eyv.. şahsen erkunt 4 4lük degil ama karşılaştırılan traktörlere göre artı yönü çok olan bi traktör mazotu içmiyor en azından.. ben egerki durumlar uysaydı ben kubota alacaktım sahsen ben inceledim super traktör verdiginiz paraya degecek bi traktör ama bizim orda bayi acılmadı ve servis yok bu yüzden ikinci secenek erkunttu süphesiz onu sectim..hatta servisi yedek parcası olsaydı mccormikin cx seriside superdi bu traktörler gercekten güzel traktör ama şartları bana uymadı.. hatta kubota sahiplerinin telefonunuda verebilirim adanada adamda hem 398 mf var hemde kubota m9000dt adam bana 398 den iyi cekiyor ve az yakıyor dedi dedi piyasası iyi olsaydı ikinci eli hemen 398 i satar bitane daha kubota alırdım dedi .398 de mf nin en begendigim traktörüdür ki. ama aranızda kubotayı tanıyan bile çok az kişi var..ben teknolojiyi ve yeniligin gelmesini istiyorum..285mf nin şanzumanı çok iyi her işe uygun vites buluyorum az yakarak iş yapıyorum diyen kaç kişi var tanıdıgım hiç bi mf sahibi öle demiyor .. .. hala nh ve mf ve tumosan fanatikligi yaparken baska markaları karalayarak üste cıkmak gibi bi durum var.. valla tumosan kendini baya geliştirmeli diye düşünüyorum.. uzel de öyle hala 30yıllık şanzumanları kullanıyorlar yıllarca td ve mf turk çifçisine 3. dunya ulkelerinin kullandıgı traktörleri satmadılarmı.. avrupada comonrailli traktör üreten firma turkiyede euro 0 ve euro 1 traktör üretiyor.. hala turk çifçisi cok iyi diyor.. erkunt bu yönden sektörde bi hareketlendirme yasattı.. aynı güçte hangi yerli markadan aşagı kalır yakıt ve çekişte.. ben teknik araştırma yapan biriyim öle göz kararı şunun tipi iyi şu cok iyi diyen biri dilim sesi guzel v.s. şimdide kubotayı mı övuyorsun diceksiniz evet övüyorum çünkü bu fiyata adama turbo intercooller 95bg motor ve hidrolik shutle 18+18 vites secenegi 4000kg hidrolik kaldırma kapasitesi bakım gerektirmeyen konik dişli ön dingil veriyor.. yerli traktörlerden daha ucuza.. işte bu rekabeti getirir kaliteyi getirir.. buna bakıpta yerli firmalarda elin japonun kinden daha iyi traktör satarlar inş.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt