PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 237056" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY</strong></p><p></p><p></p><p>fikrine saygı duyuyorum..</p><p> bana görede erkunt tumosan ' dan teknoloji olarakata kalite olarakta konfor olarakata daha iyi.. tumosanı almak için tek neden var oda fiyatı baskada erkunttan üstün yönünü göremedim.. yakıtsa erkunt daha ekonomik serilikse erkunt daha seri.. dizayn zaten erkuntun cok daha iyi.. motorsa erkuntun motorları daha gelişmiş ve daha torku yüksek motor düşük devirlerde max tork elede ediyor buda yakıt tasarufu.. şanzumansa erkuntun şanzumanı ve vites secenekleri çok daha iyi her iş için vitesi olmakla beraber alternatif vitesleri bile var... hidrolik sistemi hassasiyeti çok iyi.. erkuntun tek eksik kaldıgı noktaysa hala 85-100 bg traktör cıkarmamış olması ve fiyatları cok yuksek.. ben bunlara bakaraka degerlendirdim traktörü.. elazıg da belediyenin sadece tumosan traktörü var baskada ben görmedim tumosan kullanan cevremde hiç yok adanada gördum yozgatta gördüm yıllardır üretim yapan bi firma daha elazıg iline giremedi.. ama 3-5 senelik erkunt elazıgda çok tutuldu... tumosan sadece konya taraflarında tutuluyor bildigim kadarıyla.. adanada çok az tumosan var.</p><p>tumosanın ciddi yenilikler yapması gerekir diye düşünüyorum.. tipini degiştirdiler ama şanzumanı da degişmeliler bence daha modern bi şanzumana ihtiyacı var.. aynı şekilde erkuntunda bu şanzumana eklemesi gereken bi hidrolik shutle olmalı ital markalarda bu git gide yaygınlaşıyor yoksa erkuntta bu konuda 2-3 seneye kadar geride kalır artık teknoloji hızlı ilerliyor.. hidrolik shutle(bekolarda olan debriajsız ileri geri kolu.)...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 237056, member: 2401"] [b]Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY[/b] fikrine saygı duyuyorum.. bana görede erkunt tumosan ' dan teknoloji olarakata kalite olarakta konfor olarakata daha iyi.. tumosanı almak için tek neden var oda fiyatı baskada erkunttan üstün yönünü göremedim.. yakıtsa erkunt daha ekonomik serilikse erkunt daha seri.. dizayn zaten erkuntun cok daha iyi.. motorsa erkuntun motorları daha gelişmiş ve daha torku yüksek motor düşük devirlerde max tork elede ediyor buda yakıt tasarufu.. şanzumansa erkuntun şanzumanı ve vites secenekleri çok daha iyi her iş için vitesi olmakla beraber alternatif vitesleri bile var... hidrolik sistemi hassasiyeti çok iyi.. erkuntun tek eksik kaldıgı noktaysa hala 85-100 bg traktör cıkarmamış olması ve fiyatları cok yuksek.. ben bunlara bakaraka degerlendirdim traktörü.. elazıg da belediyenin sadece tumosan traktörü var baskada ben görmedim tumosan kullanan cevremde hiç yok adanada gördum yozgatta gördüm yıllardır üretim yapan bi firma daha elazıg iline giremedi.. ama 3-5 senelik erkunt elazıgda çok tutuldu... tumosan sadece konya taraflarında tutuluyor bildigim kadarıyla.. adanada çok az tumosan var. tumosanın ciddi yenilikler yapması gerekir diye düşünüyorum.. tipini degiştirdiler ama şanzumanı da degişmeliler bence daha modern bi şanzumana ihtiyacı var.. aynı şekilde erkuntunda bu şanzumana eklemesi gereken bi hidrolik shutle olmalı ital markalarda bu git gide yaygınlaşıyor yoksa erkuntta bu konuda 2-3 seneye kadar geride kalır artık teknoloji hızlı ilerliyor.. hidrolik shutle(bekolarda olan debriajsız ileri geri kolu.)... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt