PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 237065" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>normal şartlarda erkuntu kullanmasını bilirsen ve traktörun pompası saglamsa el degmemişsse yakıtı çok makul sevyede olur.. eger ki kötü mazot koyup pompayı bozup tekrar ayarlatmıssa ozaman buna bişey diyemem.. çünkü erkunt kötü mazota gelmez.. yoksa ben kullanıyorum sattım tek çekerini çift çekerini aldım egerki yakıtı bu kadar uygun olmasaydı tercih etmezdim.. yakıt konusunda süphen olmasın yeterki boş yere gaz verme 13-14 gazla çift sürüluyor zaten max torku 14 gazla alıyorsun ama sen 20 gaz vererek motoru bagırtarak surersen yakar tabi.. özelligi o zaten torku yuksek olması gaza cok ihtiyac bırakmıyor..</p><p>kurukmili dişlilerinin egerki fabrikasyon bi hata yoksa yagsız kalmasından dagıtabilir.. şanzuman diferansiyel yagını kontrol etmezlerse her traktör dagıtabilir.. zorlamayla dagılmaz kolay kolay.. benim eski traktörümü sattıgım kişide samancıydı 80-66 fiatı satıp gelip benim serveti aldı.. komşusunda varmış samancıymış oda cok memnunmuş servettten yakıtı daha azmış diye geldi benden serveti aldı demek ki memnun olanlarda oluyor olmayanlarda.. bu da normal misal mf fiat nh her yerde var ve şanzuman dagıtanda var diferansiyel dagıtanda her marka traktör kullanımına ve bakımına dikkat etmessen dagıtırsın.. hangi marka dagıtmam diyorsa getirsin bi güç içinde nasıl dagıtıyorum görün diferansiyelide şanzumanıda.. traktörün ömrünü yağı belirler hem motor yagı hem şanzuman yagı şazuman yagın eksik olmayacak filtren yeni olacaka.. motor yagı sa gecmicek herzaman saatinde degişeceksin ozaman o traktör ömürlük olur..</p><p> bizim 640 25 senelikti sattıgımızda ve bi vidası sökülmedi motorundan şanzumanından..ama öle 640lar varki dagılmadık yeri kalmıyor hersey bakımdan geçiyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 237065, member: 2401"] [b]Ynt: ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY[/b] normal şartlarda erkuntu kullanmasını bilirsen ve traktörun pompası saglamsa el degmemişsse yakıtı çok makul sevyede olur.. eger ki kötü mazot koyup pompayı bozup tekrar ayarlatmıssa ozaman buna bişey diyemem.. çünkü erkunt kötü mazota gelmez.. yoksa ben kullanıyorum sattım tek çekerini çift çekerini aldım egerki yakıtı bu kadar uygun olmasaydı tercih etmezdim.. yakıt konusunda süphen olmasın yeterki boş yere gaz verme 13-14 gazla çift sürüluyor zaten max torku 14 gazla alıyorsun ama sen 20 gaz vererek motoru bagırtarak surersen yakar tabi.. özelligi o zaten torku yuksek olması gaza cok ihtiyac bırakmıyor.. kurukmili dişlilerinin egerki fabrikasyon bi hata yoksa yagsız kalmasından dagıtabilir.. şanzuman diferansiyel yagını kontrol etmezlerse her traktör dagıtabilir.. zorlamayla dagılmaz kolay kolay.. benim eski traktörümü sattıgım kişide samancıydı 80-66 fiatı satıp gelip benim serveti aldı.. komşusunda varmış samancıymış oda cok memnunmuş servettten yakıtı daha azmış diye geldi benden serveti aldı demek ki memnun olanlarda oluyor olmayanlarda.. bu da normal misal mf fiat nh her yerde var ve şanzuman dagıtanda var diferansiyel dagıtanda her marka traktör kullanımına ve bakımına dikkat etmessen dagıtırsın.. hangi marka dagıtmam diyorsa getirsin bi güç içinde nasıl dagıtıyorum görün diferansiyelide şanzumanıda.. traktörün ömrünü yağı belirler hem motor yagı hem şanzuman yagı şazuman yagın eksik olmayacak filtren yeni olacaka.. motor yagı sa gecmicek herzaman saatinde degişeceksin ozaman o traktör ömürlük olur.. bizim 640 25 senelikti sattıgımızda ve bi vidası sökülmedi motorundan şanzumanından..ama öle 640lar varki dagılmadık yeri kalmıyor hersey bakımdan geçiyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
ERKUNTU GEZDİRİYOR MASSEY
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt