Erkuntumun sağ ön lastiginde badala girince tak diye ses geliyor Sizce Nedendir.

Ynt: Erkuntumun sağ ön lastiginde badala girince tak diye ses geliyor Sizce Nedendir.

bir sol tekerle girdim badala ses yok sag tekerle girdim faazla duyulmasada tak diye bir ses geliyor..

Ynt: Erkuntumun sağ ön lastiginde badala girince tak diye ses geliyor Sizce Nede

GENÇ EYMIRLİ link=topic=44942.msg421671#msg421671 date=1309367969' Alıntı:
Badala ne oluyo ki :) onu bi anlasam
badala deel elvan, badal, yani basamak:) ne bicim corumlusun la...

Ynt: Erkuntumun sağ ön lastiginde badala girince tak diye ses geliyor Sizce Nede

satocan58 link=topic=44942.msg421676#msg421676 date=1309368405' Alıntı:
badala deel elvan, badal, yani basamak:) ne bicim corumlusun la...
anladım da abi belki başka bişey diyo anlamdım:)

Ynt: Erkuntumun sağ ön lastiginde badala girince tak diye ses geliyor Sizce Nedendir.

badal çukur mu oluyor ? badala ne la :D
nasıl bi ses geliyor neresinden geliyor ki :) servise söyle yapsınlar :)

BİCONLARINI KONTROL ET.4X4 İSE DÖRT ÇKER ŞAVTININ MUHAVAAZA CİVATLARINI KONTORL ET.ÖN AGIRLIKLARIN SIKILIĞINI KONTROL ET.SORUN GİTMESSE SERVİSİ ARA.

badala ne önce onu bi anlasak sonra tak sesine cevap arasak

ön düzen burc larıda bosluk yapmıs olabilir bide ön agırlık civataları gevsemiş olabilir