eskişehirli arkadaşlara müjde

eskişehirde bulunan arkadaşlara müjde! Esnaf Sarayında en üst katta deep center da farming simulator 2013 bulunmaktadır. Cd key falan heğsi cd nin içinde bulunmaktadır. Fiyatı 2.50 tl dir. ben aldım oyun gayette iyi çalışıyor. oap*-s

Ynt: eskişehirli arkadaşlara müjde

kardeşim multiplayer denemedim çevremde oynayan pek yok bide net sınırlı o yuzden zaten bilindiği gibi multiplayer orjınalde oynanır e benimki cd ye çekme olduğu için olmaz herhalde...

cd alamaya ne gerek var cd key nette var ztn tek lınk ındırme lınkıde mevcut kolay bı sekılde ulasabılıyoruz oyuna Ama multı denemek ısterdım

coyote26 link=topic=59482.msg644364#msg644364 date=1351847104' Alıntı:
cd alamaya ne gerek var cd key nette var ztn tek lınk ındırme lınkıde mevcut kolay bı sekılde ulasabılıyoruz oyuna Ama multı denemek ısterdım

kardeşim benim net sınırlı oyunu netten indiremiyorum cd key cd nin içinde var sorun yok ;)