PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Eşref Şekerli Almanya daki Süt Desteklerini Yazdı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 1026340" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Arkadaşlar olay hiçde düşündüğünüz gibi değil </strong></p><p><strong>Almanya'da süt hayvancılığına et hayvancılığına herhangi bir destek yok iyi duyun yoooook</strong></p><p><strong>Tkdk Almanya'da varmış bitmiş</strong></p><p><strong>Sadece hayvancılık yapıp ot ekene dönüme 1000 m2 ye 29 Euro sabit destek var yani 100 tl başka birşey yok </strong></p><p><strong>Desteğin kralı Türkiye'de </strong></p><p><strong>Süt fiyatı 0.25 Euro cent </strong></p><p><strong>Yani 800 </strong></p><p><strong>Mazotun litresi 3200</strong></p><p><strong>Çiftçiyede aynı </strong></p><p><strong>Zırt bırt traktör değişmiyorlar </strong></p><p><strong>Ve traktör ucuz </strong></p><p><strong>Fentin kralı 60 bin Euro </strong></p><p><strong>Normal traktör 20 bin Euro 100 beygir üzeri </strong></p><p><strong>Peki Nasıl kurtarıyor </strong></p><p><strong>Çünki tek maliyetleri ot ve kaba yem slaj </strong></p><p><strong>Yemci diye birşey yok </strong></p><p><strong>İşçi yok toplam 70 farklı işletme gezdim hiç işçi görmedim </strong></p><p><strong>Kısacası bu iş işçi ile yapılmıyor </strong></p><p><strong>Bu iş bir yaşam biçimi </strong></p><p><strong>Açıkçası biz tembeliz </strong></p><p><strong>Ben buna inandım </strong></p><p><strong>Her işimiz için işçi tutuyoruz </strong></p><p><strong>Maliyetler düşmeden biz dünyaya mal satamayız </strong></p><p><strong>Kaba yeme kafa yormalıyız </strong></p><p><strong>Vesselam </strong></p><p><strong>Görüşmek üzere</strong></p><p><strong>Eşref ŞEKERLİ</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 1026340, member: 41641"] [B]Arkadaşlar olay hiçde düşündüğünüz gibi değil Almanya'da süt hayvancılığına et hayvancılığına herhangi bir destek yok iyi duyun yoooook Tkdk Almanya'da varmış bitmiş Sadece hayvancılık yapıp ot ekene dönüme 1000 m2 ye 29 Euro sabit destek var yani 100 tl başka birşey yok Desteğin kralı Türkiye'de Süt fiyatı 0.25 Euro cent Yani 800 Mazotun litresi 3200 Çiftçiyede aynı Zırt bırt traktör değişmiyorlar Ve traktör ucuz Fentin kralı 60 bin Euro Normal traktör 20 bin Euro 100 beygir üzeri Peki Nasıl kurtarıyor Çünki tek maliyetleri ot ve kaba yem slaj Yemci diye birşey yok İşçi yok toplam 70 farklı işletme gezdim hiç işçi görmedim Kısacası bu iş işçi ile yapılmıyor Bu iş bir yaşam biçimi Açıkçası biz tembeliz Ben buna inandım Her işimiz için işçi tutuyoruz Maliyetler düşmeden biz dünyaya mal satamayız Kaba yeme kafa yormalıyız Vesselam Görüşmek üzere Eşref ŞEKERLİ[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Eşref Şekerli Almanya daki Süt Desteklerini Yazdı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt