evet ayrılık vakti geldi:(

arkadaşlar yarın saat 12.00 itibariyle bileciğe gidiyorum.artık bir müddet siteye giremeyeceğim.siz kıymetli kardeşlerimi,dostlarımı,abilerimi özleyeceğim.artık fırsat buldukça siteye gireceğim...

Ynt: evet ayrılık vakti geldi:(

Sen de Allah ' a emanet ol kardeşim..Bundan sonraki zorlu geçecek öğrenim hayatında başarılar dilerim..Görüşmek üzere..

mantıgın bıttıgı yerde askerlık lısenın bıttıgı yerde unuversıte baslarmıs :D güle güle gitmen dileğiyle başarılar

Allah muvaffak etsin. İnşallah bir ay geçmeden oradaki ortamını kurup, tekrar siteye girmeye devam edersin. :) Genelde öyle oluyor.

başarılar kardeşim..Allah hizin açıklığı wersin.....hayırlısı ile okuluda bitirirsin inşallah....kendine dikkat et....başarılar....

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.hepiniz allaha emanet olunu.hepinizden allah razı olsun.orada evde kalacağım.inşallah yakında bi yerden benm wireless internet sinyali alır.

ayrıca şunuda unutmadan arkadaşlar bugün gitmiyorum.bilecikte ev işleri tam ayarlanmadı ordaki evde kalacaklarım bana pazar günü gel dediler.bende akşam kamil koçu aradım.adam bana sizin yeriniz silinmiş dedi.eğer bugün gitseydim açıkta kalacaktım:D

doğan can abi nezaman gideceksen hayılı yolculuklar abi allah emanet ol kendine iyi bak oralarda

doganbey1 link=topic=26124.msg216720#msg216720 date=1253617609' Alıntı:
ayrıca şunuda unutmadan arkadaşlar bugün gitmiyorum.bilecikte ev işleri tam ayarlanmadı ordaki evde kalacaklarım bana pazar günü gel dediler.bende akşam kamil koçu aradım.adam bana sizin yeriniz silinmiş dedi.eğer bugün gitseydim açıkta kalacaktım:D

ve şanslıymışsın abi

doganbey1 link=topic=26124.msg216581#msg216581 date=1253556484' Alıntı:
arkadaşlar yarın saat 12.00 itibariyle bileciğe gidiyorum.artık bir müddet siteye giremeyeceğim.siz kıymetli kardeşlerimi,dostlarımı,abilerimi özleyeceğim.artık fırsat buldukça siteye gireceğim...
başarılar dilerim ... zor meslek seçmişsin...moralini bozma ..dost acı söyler... çalış ve okulunu bir an önce bitir kardeşim...

kofalcalimuhammet link=topic=26124.msg216751#msg216751 date=1253630959' Alıntı:
keşke bnde sımdı unıversıteye gıtsem süper yer yaws her sey bolll
herşey bol derken ...........