EVET BEYLER SİZCE HANGİSİ ?

EVET BEYLER SİZCE HANGİSİ ?

• Kullanılan toplam oy
    108
Ynt: EVET BEYLER SİZCE HANGİSİ ?

Evet beyler Lutfen oylamaya katılalım bakalım hangısı cıkıcak merak ettım sıteden Katılımızınız beklıyorum .

Lutfen nedeni belırterek oy kullanırsak iyi olur.

İlgi ve alakanızdan dolayı tesekkurler.

anlş-*s

Cll_ford link=topic=67830.msg770805#msg770805 date=1378314015' Alıntı:
Arkadasım gordugun gibi td65 b Şıklarda yok dalga mı gecıyorsun benımle ıkı sıktan bırısı nı secıceksın anlş-*s anlş-*s

UÖZKAN.77 link=topic=67830.msg770810#msg770810 date=1378314235' Alıntı:
Fayda/masraf oranı çok önemli o yüzden liste fiyatlarını da koymalısın..
fıyatları aynı gıbı fazla bır fark yok aralarında bır ıkı bın oynar en fazla anlş-*s

ben oyumu tümodan yana kullandım erkunt hem pahalı hem perkinsmotor tümosan dan daha gürültülü motor ömrü daha az oyüz den tümosan

Beygirinden ziyade vites seçenekleri,kuyruk mili ile alakalı bilgiler veya fiyatları yani özellikleri ile karşılaştırmak lazım o zaman farkı ortaya çıkar diye düşünüyorum.

UÖZKAN.77 link=topic=67830.msg770821#msg770821 date=1378314755' Alıntı:
Tip olarak Tümo derim... ama ayrıntıları, vites..vs bilemiyorum.

Erkuntta 16 İleri 8 geri Vites var =24 vites

Tümosanda 12 ileri 12 geri Vites var =24 vites

Diyebılırsın Tabikiside

NOt ; Oylamaya katkıda bulunmasın dıye oyunuzu kullandıktan sonra sonuclar gozukecektır . Tesekkurler. anlş-*s

Herkes kendıne gore yorumluyabılır arkadaslar saglamlık guc yakıt arıza bakımından sızce hangısı daha iyi. anlş-*s

bu perkins motorun nesi iyi anlamıyorum çok bağırıyor çabuk yıpranıyoor oysa tümo kullandıkca çekiş artıyor yakıt düşüyor uzun ömürlü de

Küçük bir not;

Beyler Tumosan ın bu bahce serısı tarla serısı gıbı yolda yavas değildir Yoldakı hızı 40 kmh dir.

Erkuntun Yoldakı hızı 45 kmh dir.

tumosannn link=topic=67830.msg770846#msg770846 date=1378316281' Alıntı:
Küçük bir not;

Beyler Tumosan ın bu bahce serısı tarla serısı gıbı yolda yavas değildir Yoldakı hızı 40 kmh dir.

Erkuntun Yoldakı hızı 45 kmh dir.
tarla serileri nerde yavaşmış benim traktör 45 i görüyor