facebook yetkilileri kına yaksın :))))

ağalar facebook hesabım kapandı açmanın çaresi yokmudur bilen varmı yaw gitti o kadar paylaşım arkadaş sayfalar hespsini toplamak mümkün değil zaten o yüzden kapanan hesabımı açmaya çare Arıyorum

Ynt: facebook yetkilileri kına yaksın :))))

alim1903 link=topic=33813.msg289378#msg289378 date=1281901055' Alıntı:
ağalar facebook hesabım kapandı açmanın çaresi yokmudur bilen varmı yaw gitti o kadar paylaşım arkadaş sayfalar hespsini toplamak mümkün değil zaten o yüzden kapanan hesabımı açmaya çare Arıyorum
daha önce bi kaç sefer benımde basıma geldi :D bi tane hesabımı açtırdımdı googlede arattır faceyı açmak için msj gönderecen hazır msj war onu gönder o zmn açıyorlar bazen :D
geçmiş olsun :D

Ynt: facebook yetkilileri kına yaksın :))))

geçmiş olsn al bi tanede daha face benim 3 tane face kapandı bu dördüncü face bakakm bunu da kapatmazlarsa iyidir ;D ;D ;D ...bnde msj gönderdim kaç kere cevap geliyo ama icraat yok arkadaşım hadi hayırlısı :D :D :D