PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
faiz artışı, enfilasyonu azaltmadı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cotyarî Evîne" data-source="post: 1462155" data-attributes="member: 96861"><p>Ben bu siteyi 2013 yılından beri takip ediyorum. 1-2 yıl sonra üye oldum. Çiftçinin hayatını kolaylaştıracak bir çok mekanik ve teknik bilgi paylaştım. Gübre ve toprak kimyasıyla ilgili bilgim dahilinde yine bir çok yazı yazdım. </p><p></p><p>Gün oldu gübre formlarını yazdık, gün oldu yokuş aşağı dörtçekerin fren sistemini yazdık. Ve bunların hepsi de yaşanmış tecrübelerdi, sahada yapılmış çalışmalardı, hepsi gözlem sonucu oluşmuş verilerdi. </p><p></p><p>Şu an bile bana bir atölye sunulsun, dünyada hiç üretilmemiş ekipmanları tasarlayabilirim ya da bunların üzerinde köklü değişiklikler yapabilirim. Çünkü işin içinde hem tecrübe var hem de aşk var. Tarımın her detayını not ederim, sahada karşılaştığım her olumsuzluğu kafamda tutarım ve günün sonunda buna mutlaka bir çare bulurum. Zaten benim kullanıcı adımın çevirisi: tarım aşktır! </p><p></p><p>Fakat darende Nikli bir arkadaş, etnik kökenim üzerinden burdan defalarca bana hakaret etti, bir kaç arkadaş dışında kimse beni savunmadı. </p><p></p><p>Herhangi bir saldırıya uğramadığımız sürece buradayız! Tarımın kimyasını ve mekanizyonunu yazmaya devam edeceğiz, tabi bilgimiz dahilinde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cotyarî Evîne, post: 1462155, member: 96861"] Ben bu siteyi 2013 yılından beri takip ediyorum. 1-2 yıl sonra üye oldum. Çiftçinin hayatını kolaylaştıracak bir çok mekanik ve teknik bilgi paylaştım. Gübre ve toprak kimyasıyla ilgili bilgim dahilinde yine bir çok yazı yazdım. Gün oldu gübre formlarını yazdık, gün oldu yokuş aşağı dörtçekerin fren sistemini yazdık. Ve bunların hepsi de yaşanmış tecrübelerdi, sahada yapılmış çalışmalardı, hepsi gözlem sonucu oluşmuş verilerdi. Şu an bile bana bir atölye sunulsun, dünyada hiç üretilmemiş ekipmanları tasarlayabilirim ya da bunların üzerinde köklü değişiklikler yapabilirim. Çünkü işin içinde hem tecrübe var hem de aşk var. Tarımın her detayını not ederim, sahada karşılaştığım her olumsuzluğu kafamda tutarım ve günün sonunda buna mutlaka bir çare bulurum. Zaten benim kullanıcı adımın çevirisi: tarım aşktır! Fakat darende Nikli bir arkadaş, etnik kökenim üzerinden burdan defalarca bana hakaret etti, bir kaç arkadaş dışında kimse beni savunmadı. Herhangi bir saldırıya uğramadığımız sürece buradayız! Tarımın kimyasını ve mekanizyonunu yazmaya devam edeceğiz, tabi bilgimiz dahilinde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
faiz artışı, enfilasyonu azaltmadı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt