PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Faiz indirimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1432333" data-attributes="member: 59451"><p>enflasyon çok yüksek, faizler düşük, kur artmıycaksa, paramın bankada ne işi var değilmi ama?</p><p></p><p>kısaca reel getiri yoksa demekki artmış gibi görünen bankadaki para satınalma gücünü kaybeder</p><p></p><p>bu durumda para bankada yatırdığım anda zaten kaydi olarak duruyor hemen hooop nereye lazımsa banka gerekli yerlere kredi olarak veriyor yada her ne yapıyorsa yapıyor, işletiyor yani, sen işletemedin paranla bir şey yapamadın ama banka yapıyor.</p><p></p><p>bütün kur koruma hesapları kayıtlı duruyor hoop yönetim değişti, yeni yönetim bu işi kaldırdım dedi, bankalar kayıtlı o kadar kur koruma paralarını sahiplerine verecekmi? verecek mecburen, peki paralar sağda solda işletilmek için verilmiş, böyle bir hesap türü kalkıp artık hazineden kur korumalara ödeme yapılmayacak dendiğinde oluşacak finansal ödeme piyasaları nasıl etkiler?</p><p></p><p>bunlar hep sonu düşünülmeden yapılmış işler gibi göründü bana, yada o kadar çok kur korma hesabı olacakki herkesin parası orada olacak, mecburen böyle duruma düşmemek için kazanmak için kur korumada parası olanlar yönetim değişmesin aman param hep artsın diyecek oyunu yine aynı gidişata verecek, buda olabilir yani.Kur korumalı hesap sahipleri bire oy deposu, artı bütün hesap sahipleri seçimi kazanmak için bekleşecek mecburen. </p><p></p><p> Kur korumanın en önemli özelliği hazine garantisi, oluşabilecek herangi bir tersliğe garantisi varmı? o zaman terslik olmamalı. hep aynı düzen gitmeli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1432333, member: 59451"] enflasyon çok yüksek, faizler düşük, kur artmıycaksa, paramın bankada ne işi var değilmi ama? kısaca reel getiri yoksa demekki artmış gibi görünen bankadaki para satınalma gücünü kaybeder bu durumda para bankada yatırdığım anda zaten kaydi olarak duruyor hemen hooop nereye lazımsa banka gerekli yerlere kredi olarak veriyor yada her ne yapıyorsa yapıyor, işletiyor yani, sen işletemedin paranla bir şey yapamadın ama banka yapıyor. bütün kur koruma hesapları kayıtlı duruyor hoop yönetim değişti, yeni yönetim bu işi kaldırdım dedi, bankalar kayıtlı o kadar kur koruma paralarını sahiplerine verecekmi? verecek mecburen, peki paralar sağda solda işletilmek için verilmiş, böyle bir hesap türü kalkıp artık hazineden kur korumalara ödeme yapılmayacak dendiğinde oluşacak finansal ödeme piyasaları nasıl etkiler? bunlar hep sonu düşünülmeden yapılmış işler gibi göründü bana, yada o kadar çok kur korma hesabı olacakki herkesin parası orada olacak, mecburen böyle duruma düşmemek için kazanmak için kur korumada parası olanlar yönetim değişmesin aman param hep artsın diyecek oyunu yine aynı gidişata verecek, buda olabilir yani.Kur korumalı hesap sahipleri bire oy deposu, artı bütün hesap sahipleri seçimi kazanmak için bekleşecek mecburen. Kur korumanın en önemli özelliği hazine garantisi, oluşabilecek herangi bir tersliğe garantisi varmı? o zaman terslik olmamalı. hep aynı düzen gitmeli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Faiz indirimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt