PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Faizsiz traktör almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1313429" data-attributes="member: 83469"><p>Siz gidin bu ayetleri din işleri yüksek kuruluna anlatın, devlet yasal olarak izin vermiş , bu ülkede kim kredi çekmeden bir iş yapabiliyor, hz peygamber zamanında değiliz paramızın alım gücü durduğu yerde eriyor, ticaret helalse , alınan malın fiyatı yükselmesin, faiz yemiyorum diyenler parasını , ya dövizde, ya tahvil de bonoda hisse senedinde, yada altında, bunun adı emtia, tl alınan faiz haram , adına takılmayın , faiz haramdır diyenlerin çoğunun parası finansçılarda, ne diyolar biz faiz vermiyoruz kâr payı veriyoruz diye alıyorlar.faize kadar ne kadar haram var.Kur'an da herşey yazar doğrudur fakat bu artık kanunlarla yasallaşmıştır yani bir denetleme gelmiştir, bu kanunların dışına çıkıp kendş başlarına tefecilik yapanlar bu harama ortak olur ben değil yada çoğumuzun olduğu gibi .bu konular çok su götürür, biz müslüman olarak bölünmüşüz teee 1400 yıl önce halimiz ortada biz anlaşamayız sadece bu konuda değil çoğu konuda,...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1313429, member: 83469"] Siz gidin bu ayetleri din işleri yüksek kuruluna anlatın, devlet yasal olarak izin vermiş , bu ülkede kim kredi çekmeden bir iş yapabiliyor, hz peygamber zamanında değiliz paramızın alım gücü durduğu yerde eriyor, ticaret helalse , alınan malın fiyatı yükselmesin, faiz yemiyorum diyenler parasını , ya dövizde, ya tahvil de bonoda hisse senedinde, yada altında, bunun adı emtia, tl alınan faiz haram , adına takılmayın , faiz haramdır diyenlerin çoğunun parası finansçılarda, ne diyolar biz faiz vermiyoruz kâr payı veriyoruz diye alıyorlar.faize kadar ne kadar haram var.Kur'an da herşey yazar doğrudur fakat bu artık kanunlarla yasallaşmıştır yani bir denetleme gelmiştir, bu kanunların dışına çıkıp kendş başlarına tefecilik yapanlar bu harama ortak olur ben değil yada çoğumuzun olduğu gibi .bu konular çok su götürür, biz müslüman olarak bölünmüşüz teee 1400 yıl önce halimiz ortada biz anlaşamayız sadece bu konuda değil çoğu konuda,... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Faizsiz traktör almak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt