PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Faizsiz traktör almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1349927" data-attributes="member: 25443"><p>2006 a en son babam ile beraber bana 90 tumosan aldık zraat ile</p><p>Ödedik ama pek uygun gitmedi işler</p><p>İşletme kredisi aliyorum zraat ten kapatıp tekrar aliyorum , yıllardan beri</p><p>Tarim kredi ile çalıyorum</p><p>Kapayıp tekrar alıyoruz</p><p>Iki tane üretici kart var kapayıp tekrar aliyorum</p><p>50 yaşımda zaten kısıtlı zorlu gelirimin bir kısmı faize gidiyor</p><p>Ödüyorum ama , bulaşmamak ćok güzel </p><p>Ekonimi yönetimi cok önemli traktör bir yil daha beklesin kullanın eskiyi pulluk iki yil daha gitsin kullanın eskiyi , römork ömür boyu gitsin kullanın eskiyi</p><p>Paraya karşı cok dikkat , borca faize bulaşmayın</p><p>Borçlanmak çok kolay kurtulmak cok zor umduğun gibi gitmiyor işler , hesaplar tutmuyor</p><p>Seneye , seneye ömür geçti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1349927, member: 25443"] 2006 a en son babam ile beraber bana 90 tumosan aldık zraat ile Ödedik ama pek uygun gitmedi işler İşletme kredisi aliyorum zraat ten kapatıp tekrar aliyorum , yıllardan beri Tarim kredi ile çalıyorum Kapayıp tekrar alıyoruz Iki tane üretici kart var kapayıp tekrar aliyorum 50 yaşımda zaten kısıtlı zorlu gelirimin bir kısmı faize gidiyor Ödüyorum ama , bulaşmamak ćok güzel Ekonimi yönetimi cok önemli traktör bir yil daha beklesin kullanın eskiyi pulluk iki yil daha gitsin kullanın eskiyi , römork ömür boyu gitsin kullanın eskiyi Paraya karşı cok dikkat , borca faize bulaşmayın Borçlanmak çok kolay kurtulmak cok zor umduğun gibi gitmiyor işler , hesaplar tutmuyor Seneye , seneye ömür geçti [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Faizsiz traktör almak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt