Farming simulatör 2015 Eğlenceli Video

Arkadaşlar bugün sizler için fs15 oybadım ve eğlenceli bir video oldu. Videomu beğenip kanalıma abone olursanız sevinirim. İyi seyirler

[video=youtube;cjAH5Uv2cxE]https://www.youtube.com/watch?v=cjAH5Uv2cxE[/video]

Tebrik ederim güzel olmuş. Tavsiyem konuşurken biraz daha heyecanlı konuşmanız olacak. Ayrıca orman ekipmanlarını alabilecek misiniz o parayla? :) Bankadan biraz daha kredi çekin :)

yok bandicam ile cekiyorum yeniyim böyle işlerde. Daha önce bi kaç arkadaşımın kanalında videolara katıldım ama kendi kanalımı yeni actım. zaanla birazdaha kendimi geliştirip daha kaliteli videolar cekmeye calışıcam.

evet benim başlangıcta bir kolaj yok o sadece video resmi arkadaşlar. bu arada ets2 fs15 ve scrap mechanic gibi oyunlarda videoma konuk olmak isteyen arkadaşlar varsa ibrahim_dereli@hotmail.com adresinden mail atabilir. pazargünleri bir konuk alıp birlikte video cekeceğim bilginize.

Güzel olmuş elinize sağlık.

Ben Fs 13 oynarken Tarım fuarı yapmıştım ekran kartım ağladı resmen ama güzel fuardı.
Paylaşmıştım ama linki bulamadım baya foto vardı.