K
özbuyruk link=topic=2763.msg27358#msg27358 date=1208362460' Alıntı:arkadaşlar yorum yaparken fikirleriniz size saklı kalsın lütfen yok tipi çirkin yok kapıya koymam bu traktör arkadaşım alıp koynuna sokmuycaksın güzelliği önemli olsun.zevkler ve renkler tartışılmaz.nokta
özbuyruk link=topic=2763.msg27490#msg27490 date=1208429344' Alıntı:farmtracın kaportası eski tip yeni tip kaporta burnu eğrimi olsun benimde onlar hoşuma gitmiyo allah korusun dama falan yakın tutmayın eşşek varsa kemirir o güzellikten yoksun kalırsınız . ;D
özbuyruk link=topic=2763.msg27684#msg27684 date=1208497295' Alıntı:kaporta harici eski tip olan hiç bir şey yok arkadaşım senin şuan kullandığın traktör euro bile değilken farmtrac ta euro 2 motor var en basit örnek kabin içinde lcd ekran tv, buzdolabı ,kamera var bumu teknoloji den geri kalan traktör.bence sen biraz daha incele bu konuda bana hak verirsin.ayrıca zaman la kaportada değişime gidecek bakalım ozaman ne bahane bulacaksınız merak ediyorum.traktörde şekil önemli değildir önemli olan yakıt durumu tarlada çekişi yedek parça ve servis hizmeti bir traktör markasında bu özllikler varsa piyasadaki en iyi markalardansın demektir.bizde bu yolda yavaş yavaş yerimizi almaktayız.
özbuyruk link=topic=2763.msg27838#msg27838 date=1208533252' Alıntı:senin kullandığın traktör euro 2 bile değil avrupa standartlarına bile uymuyo buna bahane bulma kardeşim .ben traktörün iç ve dış dizaynını anlattım hala kuullanılmaz falan filan diyosun hiç bişiy olmamasından daha iyi değilmi bu tür özelliklerin bulunması neden karalamaya çalışıyosuznuz sorun ney çözemedim çiftçi kardeşim.kötü bir traktör olsa türkiye cumhurriyeti standartlara uymuyor diye üretimini durdururdu yanılıyomuyum arkadaşım.