PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Fendt 103 s mi Enter 654s mi önerirsiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="VuuuuM" data-source="post: 1122314" data-attributes="member: 77030"><p>Hocam aslen bu makineler iş makinesi yani kepçe olarak üretilmiş olup traktöre çevrilmiş. </p><p></p><p>Hal böyle olunca bunun üzerindeki motor şanzuman vs bir dozer ile aynı </p><p></p><p>Bu makine 1975 model ama adam hava filitreainin üzerine toz müşürü dahi koymuş filitre tozlanınca içerde lamba yanıyor </p><p></p><p> Sistem dozer olunca yakıt tüketimi elbette fazla ama öyle çok çok değil. Bu makineyi fazla ayak işlerinde koşmayacaksın. </p><p></p><p>Tarlada yaptığı işe göre mf240 tan az yakıyor diyebilirim. </p><p></p><p>Bu 72hp ben 30 km yola yokuşlu inişli 50 lira yaktım. </p><p>Fiat 640 komşu 60km aynı yolu gidiş dönüş 80 lira yakmış. 640 da 65hp felan. </p><p></p><p>(jd nin peşine taksam 2 tane 640ı sürüklenir buda ayrı bişi)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VuuuuM, post: 1122314, member: 77030"] Hocam aslen bu makineler iş makinesi yani kepçe olarak üretilmiş olup traktöre çevrilmiş. Hal böyle olunca bunun üzerindeki motor şanzuman vs bir dozer ile aynı Bu makine 1975 model ama adam hava filitreainin üzerine toz müşürü dahi koymuş filitre tozlanınca içerde lamba yanıyor Sistem dozer olunca yakıt tüketimi elbette fazla ama öyle çok çok değil. Bu makineyi fazla ayak işlerinde koşmayacaksın. Tarlada yaptığı işe göre mf240 tan az yakıyor diyebilirim. Bu 72hp ben 30 km yola yokuşlu inişli 50 lira yaktım. Fiat 640 komşu 60km aynı yolu gidiş dönüş 80 lira yakmış. 640 da 65hp felan. (jd nin peşine taksam 2 tane 640ı sürüklenir buda ayrı bişi) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Fendt 103 s mi Enter 654s mi önerirsiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt