PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Fendt 103 s mi Enter 654s mi önerirsiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sakaryalienterci" data-source="post: 1131646" data-attributes="member: 77141"><p>Ben sakaryadayim. Yakınsan buraya gel motorun ile 4*4 massey de olabilir. Enterle aynı yükleri takalım arkaya.o yuklerle orman yollarından gidelim,kim gidecek kim kalacak bakalım. Yine alalım motorları takalım pulluklari girelim tarlaya,bakalim hangisi iyi cekiyor hangisi çekmiyor. </p><p>Baglayalim arkamiza tomruklari,sürgü çekelim camur batak içinde. </p><p>Bakalim sonuclar ne olacak,videoları paylasalim buradan,fotoları atalım.</p><p>Şoförlük cok onemli evet,lakin sadece soforlukte bitmiyor iş, motorun çekişi de önemlidir.</p><p></p><p>Masseyi yillarca kullandim. Çimen,çamur,yağmur batak sevmez. Kendini uzmez,bi yerini kırmaz,yükü bırakır zorlamaz.</p><p></p><p>Örnek İşbora motoru 5 para etmez,ama motorda ki şanzıman,frenler ve kuyruk mili on numara dizayn edilmiş.</p><p>Yani anlatmak istediğim traktörün çekişli olması cok önemlidir üstad</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sakaryalienterci, post: 1131646, member: 77141"] Ben sakaryadayim. Yakınsan buraya gel motorun ile 4*4 massey de olabilir. Enterle aynı yükleri takalım arkaya.o yuklerle orman yollarından gidelim,kim gidecek kim kalacak bakalım. Yine alalım motorları takalım pulluklari girelim tarlaya,bakalim hangisi iyi cekiyor hangisi çekmiyor. Baglayalim arkamiza tomruklari,sürgü çekelim camur batak içinde. Bakalim sonuclar ne olacak,videoları paylasalim buradan,fotoları atalım. Şoförlük cok onemli evet,lakin sadece soforlukte bitmiyor iş, motorun çekişi de önemlidir. Masseyi yillarca kullandim. Çimen,çamur,yağmur batak sevmez. Kendini uzmez,bi yerini kırmaz,yükü bırakır zorlamaz. Örnek İşbora motoru 5 para etmez,ama motorda ki şanzıman,frenler ve kuyruk mili on numara dizayn edilmiş. Yani anlatmak istediğim traktörün çekişli olması cok önemlidir üstad [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Fendt 103 s mi Enter 654s mi önerirsiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt