Fiat 110-90'ın yakıtı

Arkadaşlar fiat 110-90 turbolu ve turbosuz ne kadar yakar birde fiyatları neden bu kadar ucuz fiyatı 80-66 gibi

Ynt: Fiat 110-90'ın yakıtı

Fiat 110-90 canavar gibi bir makine 6 silindirli motoru var 110 beygir 6 silindirli motorun tek dezavantajı bence yakıt olacaktır . Ama 110 beygir gücünde 6 silindirli motor yok piyasada ancak özel üretim olur ama bu 110 90 lar 6 silindirli çekiş cüssesine göre bi hayli çekişli bir motor yani arkasına bi römork ekipman tak çekmem demez karda çamurda çeker . 6 silindirli motorun verdiği güç bi ayrı güzeldir o motorun sesi beni benden alıyor diyebilirim . fiyatın düşük olması bence avantaj alacak olanlar için çok zor bulunan bir traktör temizini çok zor bulursun yani 110-90 ın varsa korkmayacaksın gaza basman yeterli :)

bilader bi ara 4255 mf ile değişecektim ama kacırdım traktörü 43 500 dediler takasta benim traktöre 6 bin üste vereceklerdi kacırdım

çok yakar abi bide eski traktör onlar kullanan canını almadan çıkarmıyo elinden 2005 öncesinde bizde vardı inan canını almıştık yakıtı ozaman bile çok fazlaydı 5 12 inç pullukla kullanıyoduk hiç bayıldıgını çekemedigini görmedim ama harman çekicem dedigin zaman düşman başına =) yolda fena yakıyodu