Fiat 54-C ve Gallingnani ' by Smhgwz

Ynt: Fiat 54-C ve Gallingnani ' by Smhgwz

paylaşım için teşekkürler. 54c her işe geliyor. kullanmayan arkadaşların bi kullanmasını isterim çok şaşırtıyor insanı :D

Arkadaşlar yorum lar için Tşkler ;)
- motor zorlaması şöyle normal saman geldiği zaman zorlama o kadar olmuyor ama bi yığınma oldugunda boğazda o zmn motoru zorlama yapabiliyor..
- makina 3- ipli haşbaysız (haşbay war ama o zaman motor cevirmiyor (= ..)
- motor çok güzel biz zeytın vs diğer işlerdede kullanıyoruz her işe uygun bi motor ideal ;)
- traktörle ve ya makinayla bi sorunumuz yok sadece yoncada kullandıgımız için yeterli bi güç gibi ama saman işinde biraz ufak geliyor

herkese tşkler ;)

Valla 54c ye diyecek bişey bulamıyorum gücünün yettiği her işe koşuyor.Resimler için teşekkürler arkadaşım.

seka0680 link=topic=23674.msg194597#msg194597 date=1247432408' Alıntı:
Valla 54c ye diyecek bişey bulamıyorum gücünün yettiği her işe koşuyor.Resimler için teşekkürler arkadaşım.
ewed aynen abicim her işe yarıyor çok güzel bi motor ;) yorum içinde ben tşk ederim ;)

HELAL 54C YE İLK BAŞTA HİÇ İNANASIM GELMEDİ AMA GERÇEKTEN HARBİ MAKİNAYMIŞ
SORUCAKTIM AMA SEN ZATEN SÖYLEMİŞSİN HAŞPAY OLAYINI AKLIMA İLK GELEN O OLDU HAŞPAYSIZ HERŞEY YOLUNDAYSA BAŞRILAR KOLAY GELSİN.+rep

naıl_59 link=topic=23674.msg194625#msg194625 date=1247436916' Alıntı:
HELAL 54C YE İLK BAŞTA HİÇ İNANASIM GELMEDİ AMA GERÇEKTEN HARBİ MAKİNAYMIŞ
SORUCAKTIM AMA SEN ZATEN SÖYLEMİŞSİN HAŞPAY OLAYINI AKLIMA İLK GELEN O OLDU HAŞPAYSIZ HERŞEY YOLUNDAYSA BAŞRILAR KOLAY GELSİN.+rep
nforcer link=topic=23674.msg194698#msg194698 date=1247491957' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler...helal olsun 54c ye..
Tşkler ;) yorumlar için saoglun arkadaşlar :))

54 c nin hakkını yememek lazım çok çalışıyor kerata

paylaşım için teşekkürler

eline sağlık güzel paylaşım.. ben bi ara kastamonuda kalmıştım orda bir komşu kullanıyordu 54 c.. adam pancarda kullanıyordu 54 c yi.. orda römorklar kamyon şasesinden yapmaydı bana mısın demeden çekiyordu..