PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fiat 54 junior
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 1218509" data-attributes="member: 19401"><p>Bosch motor yoktur. Bosch pompa ve lucas cav pompa vardir lucas olani canli gaz yer az yakar cekisi daha tatlidir bosch fazla yakar ve seri devirli olur genelde 40 kmh olanlarinda bulunur. 2002ve uzerilerinde bosch pompa bulunur alt modellerdede tek tük de olsa cikar. 97 model ve 2001 model kahve renk govde piyasada daha hesapli bulunur tutulan modellerindendir gri gövde bosch pompalari pahali olsada ben bi fiatci olarak begenmiyorum gri gövde olup lucas pompaysa gene sıkınti yok en sorunsuz en pratik ufak traktördür 54C yakiti yolda yakar bos gezmeyi sevmez yuklu yada ıs yaparken yakiti cok caziptir. Kesinlikle tavsiye ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 1218509, member: 19401"] Bosch motor yoktur. Bosch pompa ve lucas cav pompa vardir lucas olani canli gaz yer az yakar cekisi daha tatlidir bosch fazla yakar ve seri devirli olur genelde 40 kmh olanlarinda bulunur. 2002ve uzerilerinde bosch pompa bulunur alt modellerdede tek tük de olsa cikar. 97 model ve 2001 model kahve renk govde piyasada daha hesapli bulunur tutulan modellerindendir gri gövde bosch pompalari pahali olsada ben bi fiatci olarak begenmiyorum gri gövde olup lucas pompaysa gene sıkınti yok en sorunsuz en pratik ufak traktördür 54C yakiti yolda yakar bos gezmeyi sevmez yuklu yada ıs yaparken yakiti cok caziptir. Kesinlikle tavsiye ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fiat 54 junior
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt