Fiat 70-66 DT İlaç Makinasıyla...!!!

Arkadaşlar bizim 70-66' nın kabine geçtiğimiz haftalarda 4 tane yeni far taktım. Takmışkende birkaç resim çektiydim.. ;)

26/04/2009

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: Fiat 70-66 DT İlaç Makinasıyla...!!!

ışıklar güzel olmuş kabine ayrı bi hawa katmış.hatırladığım kadarıyla daha önce kırmız yuvarlak ışıklardan war bu onlardan daha iii eline sağlık :D

Yorumlar için sağolun arkadaşlar...

kral39 link=topic=20988.msg178072#msg178072 date=1241807485' Alıntı:
ışıklar güzel olmuş kabine ayrı bi hawa katmış.hatırladığım kadarıyla daha önce kırmız yuvarlak ışıklardan war bu onlardan daha iii eline sağlık :D

Onlardan bir tanesi şehit düştü. Zaten başka bir iş için almıştık onları 70-66 ' ya kalmıştı. Zaten beğenmiyordum. En sonunda değiştirdim...:D

Emeklerine sağlık Erkan kardeşim Güzel olmuş ayrı bir hava katmış. Gece de bir faydası var tabi.

güzel paylaşım erkan ihsaniyeye yolun düşerse beklerim birde bizim 70 leri gör sizin orda saban yaptırdık geçen sene 3 lü 16 numara ustaya çekecekmi dedim ben bunları 5000 lik fordla çekiyom ne korkuyon dedi çekiyo valla doğru