fıat hıtachı besi haneyi temizliyor

bugun hayvanların altını temızledık yıne beledıyenın kepcesını kıraladık trktor ıle olacak ıs deıldı neyse buyrun resımler besı hanenın resımlrı sılınmıs yensını aksama atacagım

Ynt: fıat hıtachı besi haneyi temizliyor

ağır abi şaban nerelerde fotoğrafta görünenmi hayvanlara iyi bakmış olacanki orada tevekkeli gübre var

insomnia link=topic=16736.msg149443#msg149443 date=1233771632' Alıntı:
ağır abi şaban nerelerde fotoğrafta görünenmi hayvanlara iyi bakmış olacanki orada tevekkeli gübre var
abi şaban gecen senedeydı yaw onların yerıne bunlar geldı ha bak gübre şabandan kalma ;)

3. fotografta otel Ağır Abi Gözüme çarptı :D Sezonda yanındayım bilesin ellerine sağlık süper kareler abi..

ağır abi link=topic=16736.msg149306#msg149306 date=1233753836' Alıntı:
gelin ne olursanız olun yıne gelin :)
Konyadan yeni geldin heralde abi :D.Süper fotolar,zaten kral oraları pek sevmezdi,çalışmazdı :D.İyi etmişsin boşuna keyfi kaçmasın.Dinlensin biraz...Fendt ' i alınca kepçeye de para vermezsin artık... :D

güzel paylaşım fakat makineyi sevmedim piyasada nadir bulunanlarda jcb olsadı daha güzel tesviye ederdi diye düşünüyorum teşekkürler ağır abi

Gübre deryası mı desem çamur deryasımı bilemedim gerçekten traktörle yapılsa baya uğraştırır.Paylaşım için tşk.

paylaşım için teşekkürler abi gerçekten hayvanlara çok iyi bakmışsınız