Bugün fiyatı anlaştık ilk defa yem karma makinesi alıyoruz sizce Fimaks nasıl
I ilyas123 15.05.2018 #1 Bugün fiyatı anlaştık ilk defa yem karma makinesi alıyoruz sizce Fimaks nasıl
ismail_17 16.05.2018 #4 Ben guncel fiatlari bilmiyorum 6.m3 dikey kullanıyorum memnunum Çelikel tanımış marka ama nasıldır bilemem Kantar bosaltici gibi fark eder
Ben guncel fiatlari bilmiyorum 6.m3 dikey kullanıyorum memnunum Çelikel tanımış marka ama nasıldır bilemem Kantar bosaltici gibi fark eder
çifçilik zor iş 17.05.2018 #5 ilyas123' Alıntı: Çelikel 8 metre küp yatay 2016 model sıfır 45 bin Tl nasıl Genişletmek için tıkla ... İtal şanzumanlıların tamammında uzak dur konya üretimi ise ikikwre düşun hatta 10 kere düşün
ilyas123' Alıntı: Çelikel 8 metre küp yatay 2016 model sıfır 45 bin Tl nasıl Genişletmek için tıkla ... İtal şanzumanlıların tamammında uzak dur konya üretimi ise ikikwre düşun hatta 10 kere düşün
I ilyas123 17.05.2018 #8 çifçilik zor iş' Alıntı: Hayırlı olsun şazuman planet sânzuman italyanmı Yozgatın nerisindensin Genişletmek için tıkla ... Sağol Allah herkese daha iyisini versin merkeze bağlı köyümüz
çifçilik zor iş' Alıntı: Hayırlı olsun şazuman planet sânzuman italyanmı Yozgatın nerisindensin Genişletmek için tıkla ... Sağol Allah herkese daha iyisini versin merkeze bağlı köyümüz