PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
fiskiye sulama mi salma sulama mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="beyfendi01" data-source="post: 1429053" data-attributes="member: 60721"><p>Gaziantep iklimini bilmiyorum güz yağişlari nasildir sonbaharda çikiş suyu verilir mi kac kez verilir vs internetteki metoroloji verilerinde bazı seneler yeterli bazi seneler düşük yagis olmus biz güz yağmurunu yeterli kabul edelim buğday su ihtiyaci 700 mm antep yagis miktari 566 mm bize bir dekara 135 ton kadar daha su lazim bunuda 3 seferde versek dekara 45 ton su lazim 3 luk su 40 ton civarina tekabul ediyormuş jet yagmurlama 1 seferde 5 dekar yer sular 40-50 ton civari su atar ayni yere 5 saat calismali bu hesaba göre 10 kez yer degismeli 50 saat su sistemi bir sulama parcasi boyunca calismali sezon boyu 150 saat calisir masa hesabi ama sahadaki değerlere yakin olur diye tahmin ediyorum umarim yardimci olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beyfendi01, post: 1429053, member: 60721"] Gaziantep iklimini bilmiyorum güz yağişlari nasildir sonbaharda çikiş suyu verilir mi kac kez verilir vs internetteki metoroloji verilerinde bazı seneler yeterli bazi seneler düşük yagis olmus biz güz yağmurunu yeterli kabul edelim buğday su ihtiyaci 700 mm antep yagis miktari 566 mm bize bir dekara 135 ton kadar daha su lazim bunuda 3 seferde versek dekara 45 ton su lazim 3 luk su 40 ton civarina tekabul ediyormuş jet yagmurlama 1 seferde 5 dekar yer sular 40-50 ton civari su atar ayni yere 5 saat calismali bu hesaba göre 10 kez yer degismeli 50 saat su sistemi bir sulama parcasi boyunca calismali sezon boyu 150 saat calisir masa hesabi ama sahadaki değerlere yakin olur diye tahmin ediyorum umarim yardimci olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
fiskiye sulama mi salma sulama mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt