bakın arkadaşlar öncelikle o fiyatlar tavsiye edilen liste fiyatlarıdır bu traktörler indirim li olaraka satılıyor zaten.. mesela şu modeli:
ME9000DTC
95 HP TARLA TİPİ HİDROLİK SHUTTLE LEVYELİ KABİN KLİMALI 78,700TL
2 ay evvele kadar 60bin tlye verdiler ve traktörlde olan özellikler şanzumanı v.s süper turbo intercoollerle motor var.. şuanda 65bin civarına cok rahat alınabilir pazarlıkla biraz daha üşürüledebilir belki..
traktörler incelenemsi gereken traktörler.. mesela bu fiyata alacagınız hiç bi traktörde hidrolikshutle olmaz elektronik ileri geri kolu.. bu traktörün dengi traktörler 80bin tlnin altında yok 95bg intercoollerle hidrolik shutle lı bi traktörü asla bu fiyata bulamssınız ben baya arastırdım mesela 4 tekerlegide radial dir orjinal.. ön dingili özellikle süper konik dişli bakıma gerek yoktur..
ben arastırmam bpoyunca kullananlar ve sahipleriylede konustum turkiyenin her yerinden 2 tane konyadan 4 tane adanadan kullananla konuştum.. mesela birinde 398mf de varmış adam bana aynen şunu söyledi.. egerki ikinci eli iyi olsa mf398 i hemen satıp onun yerinede kubotame900 alırım dedi yakıtıda daha az çekişide daha iyi dedi. ama dedi mf yi sıkıştımı hemen satarım diye değiştirmiyorum dedi.. bitane aldım şimdilik 2 yıldır hiç bi arızasıda olmadı çok memenunum dedi.. adanadan.. 95bg civarı traktör ihtiyacı oaln ve sıksık traktör degişmeyecek biri için ideal bi traktör negatif yönüyse kabinleri baya dardı ama yeni kabin takacaklardı..
ben ayrıca kullandımda bu traktörü bi süre yolda harika devir alıyor 6 ieleri vitesi var 44km/h hız yapıyor.. ve cok devirli traktör.. sesleri de çok hoş.. yedek parca konusunda garanti veriyorlar disbiritörü yok zaten japonlşar kendileri satıyor turkiyede fabrikası.. her syeinede kefiller .. hatta japonlar diyorlarmış biz turkleri anlamıyoruz bizim traktörümüz nh den mf den cok daha iyi neden bizimkini almıyolar

) ayrıca japonlar müşterilerinide gidip gezip fikirlerinide alıyorlar memnun olup olmadıkları konusunda..
ee biraz reklam yaptım şimdi

) artık reklam parasıda veririler bana

)