PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
FJDynamics Otomatik Dümenleme Kampanyası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marican22" data-source="post: 1428560" data-attributes="member: 3412"><p>telefon üzerinden bakıyordum fakat pc den açınca açıldı link sorun yok formuda dolduruyorum şuan teşekkürler.</p><p>Sim kartlı model yaygın haklısınız ancak epeydir zamandır takıp ediyorum otomatik dümenleme sistemlerini. genel yönelim sim kartsız uydu bağlantılı kitlere doğru gidiyor.</p><p>Edirne Keşan Yerlisu Köyünde arazimin geneli ve arazi kırsal bayır arazi. 3 parça da gökçetepe köyünde var. tarlalarımın çoğunda gsm şebekesi çekmiyor.</p><p>açıkçası benim içi fiyat biraz daha ön planda. sebebi ben hassas ekim yapan makina kullanmıyorum. mibzer, ilaç, gübre atımında israfı minimuma indirmek açık yer bırakmamak. devlet memuruyum. iznim vaktim kısıtlı. 600 + dekar civarı yer işliyorum en az. 5 yıl vadeli alırsam zaten 5 yıl sonrasına bile bana kendini amorti edebilir şuanki aldığım sim kartlı fiyat. Ancak üstünkörü yaptığım araştırmada RTK vs derken açık konuşmak gerekirse trimble fiyatına geliyor gibi. artı birde extra bir aparatla vs uğraşmak istemiyorum taşı kur topla getir götür gibi.</p><p>vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz içinde teşekkürler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marican22, post: 1428560, member: 3412"] telefon üzerinden bakıyordum fakat pc den açınca açıldı link sorun yok formuda dolduruyorum şuan teşekkürler. Sim kartlı model yaygın haklısınız ancak epeydir zamandır takıp ediyorum otomatik dümenleme sistemlerini. genel yönelim sim kartsız uydu bağlantılı kitlere doğru gidiyor. Edirne Keşan Yerlisu Köyünde arazimin geneli ve arazi kırsal bayır arazi. 3 parça da gökçetepe köyünde var. tarlalarımın çoğunda gsm şebekesi çekmiyor. açıkçası benim içi fiyat biraz daha ön planda. sebebi ben hassas ekim yapan makina kullanmıyorum. mibzer, ilaç, gübre atımında israfı minimuma indirmek açık yer bırakmamak. devlet memuruyum. iznim vaktim kısıtlı. 600 + dekar civarı yer işliyorum en az. 5 yıl vadeli alırsam zaten 5 yıl sonrasına bile bana kendini amorti edebilir şuanki aldığım sim kartlı fiyat. Ancak üstünkörü yaptığım araştırmada RTK vs derken açık konuşmak gerekirse trimble fiyatına geliyor gibi. artı birde extra bir aparatla vs uğraşmak istemiyorum taşı kur topla getir götür gibi. vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz içinde teşekkürler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
FJDynamics Otomatik Dümenleme Kampanyası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt