PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Videolar (Alıntılar)
Ford 3610 Nadas
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 408255" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: Ford 3610 Nadas</strong></p><p></p><p> eğer dediğin gibi temizse yıllarca işini görür senin orjinal ingiliz biçok sıfıra taş çıkartır iyi yapmış 5000 almış babamda deden gibi o zaman amcam 3610syi satcam diye lafını yapmış babamda alıcam onuda diyo bizdekini satarız dedim o dedemden hatıra onuda satmaya yanaşmıyo e o zaman ev ford galerisi gibi olcak dedim ama bu ara ses soluk çıkmıyo amcam şu anlık vazgeçti galiba ama hahkikaten motoru çok temiz orjinal saati tamamiyle çalışıyo 3100 saatte orjinal lastiklerini geçen sene attı bijonlar hariç hiçbiyerine anahtar değmedi o motoru dedende görse alır....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 408255, member: 29556"] [b]Ynt: Ford 3610 Nadas[/b] eğer dediğin gibi temizse yıllarca işini görür senin orjinal ingiliz biçok sıfıra taş çıkartır iyi yapmış 5000 almış babamda deden gibi o zaman amcam 3610syi satcam diye lafını yapmış babamda alıcam onuda diyo bizdekini satarız dedim o dedemden hatıra onuda satmaya yanaşmıyo e o zaman ev ford galerisi gibi olcak dedim ama bu ara ses soluk çıkmıyo amcam şu anlık vazgeçti galiba ama hahkikaten motoru çok temiz orjinal saati tamamiyle çalışıyo 3100 saatte orjinal lastiklerini geçen sene attı bijonlar hariç hiçbiyerine anahtar değmedi o motoru dedende görse alır.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Videolar (Alıntılar)
Ford 3610 Nadas
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt